În Iulius Mall Suceava s-a deschis un nou magazin PEPCO


Intră acum și în grupul de

Recent, în Iulius Mall Suceava a fost inaugurat un nou magazin Pepco, dedicat întregii familii. Clienții Iulius Mall vor găsi în noua locație o varietate de articole, de la piese vestimentare, până la obiecte pentru casă și decorațiuni, anunță complexul comercial   într-un comunicat de presă.

pepco-iulius-mall-suceava-01

”De curând, mixul de shopping propus de Iulius Mall Suceava a fost completat cu magazinul Pepco, un retail discounter cu o rețea la nivel european, care oferă articole de îmbrăcăminte, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri.

Pepco se adresează întregii familii, în oferta sa fiind incluse piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru bebeluși, copii, tineri și adulți. Articolele disponibile sunt comode și cu un design modern, într-o varietate de modele, care acoperă toate stilurile. Pentru copii există și o secțiune de jucării și jocuri educative, puzzle-uri, cărți de colorat și altele, cu ajutorul cărora copiii își vor dezvolta creativitatea și imaginația. Totodată, mămicile vor putea alege accesorii pentru îngrijirea și creșterea bebelușilor, precum și jucării special dedicate lor.

pepco-iulius-mall-suceava-02

Magazinul Pepco din Iulius Mall Suceava este și destinația preferată de cei care își doresc ca locuința lor să fie un loc primitor. Decorațiuni în tendințe pentru orice spațiu, soluții de depozitare pentru un ambient ordonat și estetic, pături, cuverturi, articole pentru o bucătărie funcțională și multe alte obiecte care imprimă personalitate oricărui colț al casei sunt propunerile Pepco. Totodată, doamnele și domnișoarele pot alege o selecție de produse de înfrumusețare, precum lacuri de unghii, rimel, farduri și rujuri.

pepco-iulius-mall-suceava-03

Pepco este prezent în cinci țări din Europa, cu peste 1.000 de magazine și peste 6 milioane de clienți lunar. În România, retailerul este prezent din anul 2015, în prezent operând 93 de magazine în țară, cel mai recent inaugurat fiind cel din Iulius Mall Suceava”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.

 


Intră acum și în grupul de