Otilia a lansat o nouă piesă în limba română, intitulată „Frunze”


Intră acum și în grupul de

Cântăreața Otilia Brumă, suceveancă la origine, a lansat o nouă piesă, în limba română, a anunțat managerul artistei, Ionuț Bejinariu.

El a precizat că noua piesă se intitulează „Frunze” și a fost produsă în studioul Jhaps Records, de către Andrei Murariu (orchestrație), Stelian Savu (muzică&versuri) și Ramon Pal (mix&master), iar videoclipul a fost filmat în luna decembrie, în împrejurimile Sibiului.

„Tema piesei este iubirea neîmpărtășită, iar versurile exprimă sentimentul de goliciune și amărăciune după o mare dezamăgire. Otilia îl compară pe el cu un brad – arbore veșnic verde, imun și neschimbat, indiferent de anotimp, iar pe ea, cu un arbore foios, care-și pierde frunzele și rămâne golită de sentimente”, a spus Ionuț Bejinariu.

Managerul Otiliei a mai arătat că în urmă cu aproape trei luni artista a lansat „Prisionera”, o piesă care se bucură de un mare succes, iar luna trecută a lansat un remix al piesei „Sleepless Nights”, cu un videoclip care a fost filmat în Pakistan și că în următoarea perioadă că tânăra cântăreață urmează să lanseze un alt videoclip, care promite să fie ceva inedit.

În noiembrie 2017, Otilia a câștigat premiul „Best Balkan Artist” la gala DAF BAMA MUSIC AWARDS din Hamburg, Germania, iar anul acesta artista este nominalizată la categoria „Best Balkan Artist” în cadrul premiilor GOLDEN PANTHER MUSIC AWARDS 2018, din NEW YORK, capitala muzicii.

Succesul Otiliei a început în 2014, când a lansat Bilionera – hitul internațional care însumează peste 500 de milioane de ascultări pe toate canalele de Youtube, ocupând locul I în Europa de Sud-Est.

Artista a strâns până în prezent peste 2 milioane de fani pe Shazam, Facebook și Instagram, peste 500 de milioane de vizualizări pe Youtube și Spotify și a fost #1 în topurile radio din România și din străinătate.


Intră acum și în grupul de