IPHONE 10 oferit de Shopping City Suceava la tombolă a intrat în posesia câștigătorului!


Intră acum și în grupul de
Campania aniversară “Împreună suntem de 10” organizată de Shopping City Suceava cu ocazia implinirii a 10 ani de la inaugurare, a oferit sucevenilor şansa de a câştiga unul dintre cele 2000 de premii instant puse în joc, dar şi cel mai modern telefon – un Iphone 10!
 

Aşadar, cumpărăturile din magazinele din Shopping City Suceava din perioada 30 martie – 15 aprilie au fost recompensate cu premii instant constând în vouchere de cumpărături, premii de primăvară: căni colorate, borcane de limonadă, rame foto şi geluri de duş, dar şi accesorii pentru telefon precum selfie stick-uri şi baterii externe. În plus, pe toată perioada, clientii s-au putut înscrie şi în cursa pentru marele premiu – un Iphone 10.

Pentru a participa la campanie, clienţii au fost invitați să facă cumpărături de minimum 200 lei pe un singur bon de casă sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta centrului comercial, să se prezintă la Info Point-ul special amenajat pentru a extrage tichetul răzuibil pentru premiu instant dar şi pentru a depune talonul de tombolă în urnă.
Extragerea marelui premiu a avut loc duminica pe scena din parcarea Shopping City Suceava, dupa marele concert aniversar sustinut de ANDRA.

Castigatoarea marelui premiu, un Iphone 10 este dna BACIUC RODICA, din Suceava care a participat la tombola  cu un bon de cumparaturi in valoare de 200,11 lei din hypermarket-ul Carrefour. Aceasta a completat talonul impreuna cu fiica ei Adriana, care va fi si fericita posesoare a celui mai modern si revolutionar telefon.

Shopping City Suceava este primul centrul comercial deschis in Suceava, si in toti acesti 10 ani a cunoscut o creştere durabilă pe toate planurile şi a îmbunătăţit constant oferta de servicii şi portofoliul de branduri, în funcţie de necesităţile şi cerinţele clienţilor săi.
Timp de 10 ani sucevenii s-au implicat constant în toate proiectele initiate de Shopping City Suceava, iar centrul comercial le-a răsplătit cu fiecare ocazie fidelitatea prin concursuri şi tombole cu premii valoroase.
Sunt 10 ani petrecuţi împreună în care Shopping City Suceava a oferit mai mult decât shopping, organizând mii de acţiuni tematice, evenimente cu traditie de la an la an, spectacole şi campanii în premieră, si s-a bucurat împreună cu dumneavoastră de spectacole si concerte de excepţie cu artisti de renume.
De-a lungul timpului Shopping City Suceava s-a implicat în susţinerea vietii artistice, a procesului educaţional si in combaterea abandonului scolar. A luat parte la actiuni caritabile, a efectuat donatii si a contribuit la dezvoltarea comunităţii noastre sucevene.

Intră acum și în grupul de