Un suedez a castigat peste 6.000.000 € la slotul online Mega Fortune


Intră acum și în grupul de

In ciuda faptului ca nu este nici primul si nici singurul castig de acest gen, jackpotul record castigat pe 30 iulie 2018 de un jucator din Suedia, in varsta de 27 de ani, este cu atat mai interesant, cu cat acesta se adauga la o lista destul de mare cu astfel de ,,lovituri’’ obtinute pe parcursul ultimului an in mediul online. Nu mai putin de 7 jackpoturi constand in sume formate din 7 cifre au fost castigate doar in cursul anului 2018 de catre diferiti jucatori la sloturile NetEnt, situatie care a trezit un interes enorm in randul amatorilor de jocuri de noroc care, orice s-ar spune, nu prea au astfel de sanse in cazinourile stradale.

Conform site-ului World Casino News, suedezul se juca la slotul Mega Fortune in cazinoul online LetsBet.com in momentul in care a obtinut uriasa suma de 6.634.456 €. Din aceasta suma, 5.984.456 € reprezinta jackpotul propriu zis, iar ceilalalti 650.000 € au provenit din promotia Mega Million – dedicata Cupei Mondiale din Rusia – editia 2018.

Slotul Mega Fortune este unul din cele mai importante jocuri video realizate de catre compania NetEnt, lider in furnizarea de solutii de cazino digital pe plan mondial. In tara noastra, o parte din cele mai noi sloturi marca NetEnt pot fi jucate gratuit sau pe bani reali, profitand de un atractiv bonus de depunere, la Vlad Cazino, singurul cazino cu specific romanesc, lansat de aceeasi companie Kindred Group, ce are in portofoliu si casa de pariuri online Unibet.

Interesant este faptul ca tanarul din Suedia care a incasat cel mai mare jackpot oferit la slotul Mega Fortune in ultimii doi ani a reusit aceasta performanta la doar cateva ore dupa ce si-a deschis cont pe portalul LetsBet.com.

Din motive lesne de inteles, identitatea norocosului castigator nu a fost dezvaluita presei, insa se pare ca acesta ar fi declarat pentru oficialii LetsBet.com urmatoarele: ,,Eram in vacanta si am simtit ca as avea chef sa joc un pic. Nu stiu inca ce voi face cu banii, in afara de faptul ca o sa-i impart cu cei apropiati si probabil o sa imi prelungesc vacanta.’’

 

 


Intră acum și în grupul de