Cum se castiga bani din sporturile electronice?

Poti castiga bani din sporturile electronice? Care sunt principalii sponsori si modalitatile prin care fac rost de bani cele mai tari echipe eSports? Daca te numeri printre cei care isi pun astfel de intrebari, citeste acest material pentru a afla toate raspunsurile!

Pentru majoritatea amatorilor de sporturi electronice ideea de a face bani din acest hobby este foarte departe de realitate, insa nu mai este o surpriza pentru nimeni ca in ultimii ani exista din ce in ce mai multe echipe de profesionisti care fac bani reali practicand la cel mai inalt nivel sporturi electronice ca Dota (Defense Of The Ancients), Call of Duty, Counter-Strike Global Offensive, League of Legends, Heroes of the Storm, Heartstone si multe altele.

In prezent, piata sporturilor electronice este estimata la aproximativ 900 de milioane de dolari, iar aceasta se afla in plina expansiune, asa ca nu este de mirare faptul ca se vorbeste despre sume din ce in ce mai mari atunci cand vine vorba despre castigurile incasate de cei mai buni jucatori la nivel mondial.