Trăiești cosmopolit în centrul Sucevei!


Intră acum și în grupul de

Combinația perfectă dintre spiritul autohton și lifestyle-ul contemporan se regăsește în AVANERA, noul complex rezidențial situat în centrul orașului Suceava. Cel mai mare proiect imobiliar din Bucovina este unul dedicat modernității, care și-a propus de la bun început să îndeplinească standardele demne unei metropole, dar care și-a dorit în același timp să îmbrățișeze tradiționalismul zonei. AVANERA este un inițiator de drumuri și o provocare pentru piața imobiliară suceveană care promite confort, siguranță și un nivel înalt de calitate.

AVANERA este un proiect demarat la data de 30.06.2020 de Trutzi Real Estate, ramură a binecunoscutului grup Trutzi, având deja la activ o experiență de patru ani și patru proiecte încheiate. AVANERA reprezintă cel mai ambițios proiect de până acum, fiind recent reautorizat, după ce a fost început în 2008 și abandonat în același an de către grupul ADAMA. Preluarea proiectului a presupus, pe lângă regandirea conceptului structural, alaturi de re-branding, modificarea și aducerea la zi a soluțiilor tehnice și arhitecturale utilizate in fazele de proiectare si construcție.

Cu această nouă lucrare, compania își dorește să ridice standardul construcțiilor rezidențiale din Suceava și să ofere pieței un concept diferit de ofertele existente. Viziunea inovatoare pe care o aduce Trutzi Real Estate pieței imobiliare asigură viitorilor proprietari un standard de viață ridicat, îmbinând perfect grija pentru mediu, atmosfera cosmopolită și trăinicia promisă atât prin calitatea materialelor, dar și prin forța de muncă specializată.

Centrul cosmopolit AVANERA este un proiect premium format din trei blocuri, care oferă un total de 525 de apartamente și 850 de locuri de parcare, dintre care 650 sunt subterane, urmând a se autoriza în următoarea etapă a proiectului. Clădirile sunt construite în regim de înălțime S/D+P+13E/15E, suprafața unui bloc având la amprentă 1085,9 mp, cu un total de 17 329,50 mp construiți pe o singură clădire, și un total de 51 998,50 mp construiți, pentru toate cele 3 clădiri. Apartamentele sunt de 1, 2, 3 și 4 camere, pornind de la o suprafață totală utilă de 46 mp, și ajungând până 100 mp, toate oferind posibilitatea de personalizare a finisajelor. Blocurile cuprind și apartamente tip penthouse de 5-8 camere, cu o suprafață utilă de la 100 mp până la 385 mp, la etajele 14 și 15.

Datorită înălțimii de 50 m, structura a fost încadrată și calculată în clasa de importanța I, din care fac parte clădirile cu funcții esențiale, pentru care păstrarea integrității pe durata cutremurelor este vitală. Fundația va fi construită pe un număr de 182 de piloni forați și radier armat, care vor asigura rezistența clădirii în fața unui cutremur de 7.9 grade pe scara Richter. Fiecare din cele trei blocuri va fi dotat cu câte trei lifturi, dintre care unul va fi de dimensiuni mari pentru situații de urgență.

Multitudinea de facilități puse la dispoziție face din AVANERA un reper pentru sustenabilitate și confort, dispunând de o suprafață de 4746 metri de spații verzi, 3948 metri destinați spațiului de promenadă, iar alți 340 metri rezervați pentru locurile de joacă pentru copii. Din grijă față de mediu, vor fi amenajate de la bun început stații de încărcare pentru mașini electrice și parcări pentru biciclete și trotinete. Complexul rezidențial este situat chiar în centrul administrativ al orașului, pe Strada Universității, la numărul 9, vis-a-vis de Inspectoratul de Situații de Urgență Suceava, și garantează locatarilor un acces rapid în fiecare colț al orașului. Cu toate că proiectul este situat chiar în inima Sucevei, Trutzi Real Estate își dorește ca în viitorul apropiat să acopere întreaga paletă a cerințelor pieței, punând la dispoziția viitorilor locatari spații comerciale, cafenele, grădinițe, cabinete medicale și sală de sport, toate dedicate exclusiv rezidenților.

E-mail: [email protected]           Telefon : 0748 618 418        www.avanera.ro


Intră acum și în grupul de