TOP 3 motive pentru care merită să alegi un telefon clasic pentru bunici


Intră acum și în grupul de

Dacă te numeri printre norocoșii care au încă bunicii lângă ei, în oraș sau la țară, cu siguranță confortul lor este una dintre prioritățile tale. Cum tehnologia avansează, probabil te-ai gândit cum te poți folosi de ea pentru a le ușura viața, iar telefonul este unul dintre cele mai importante gadgeturi cu ajutorul căruia poți ține legătura cu ei.

Cum alegi un telefon mobil pentru bunici? La ce trebuie să fii atent și ce funcții ar trebui acesta să aibă? Pentru început, un model clasic, mai simplu, dar mai rezistent poate fi o soluție bună din mai multe motive. Iată trei dintre ele mai jos!

3 motive bune pentru care merită să alegi un model simplu de telefon pentru bunicii tăi:

1. Simplitatea îl face mai ușor de folosit

Unul dintre criteriile importante în alegerea unui telefon pentru bunici poate fi simplitatea. Având în vedere că nu îl vor folosi decât pentru a ține legătura cu tine, te poți orienta către un model cu funcții de bază, precum cele de apelare și scriere de mesaje.

Mai mult decât atât, cu un telefon clasic le va fi mult mai simplu și pentru că acesta are butoane mari, vizibile, lucru care le ușurează “munca”. Este bine să ai în vedere și că un telefon mobil clasic nu trebuie să fie încărcat foarte des, bateria sa nefiind solicitată atât de mult încât să se descarce rapid. Se pot baza pe el un timp mai îndelungat, chiar câteva zile dacă nu este folosit intens. Dacă ești în căutarea unui astfel de telefon, îl poți alege din gama propusă de Dualstore.ro pe cel care ți se pare cel mai potrivit pentru bunicii tăi.

2. Rezistența sporită la șocuri îi prelungește durata de viață

Având în vedere că odată cu înaintarea în vârstă se pierde și din îndemânare, un telefon clasic poate fi o alegere mai potrivită pentru bunici, un astfel de model fiind de obicei mai robust și mai rezistent decât un smartphone.

Un alt aspect demn de luat în seamă este că un telefon simplu se va strica mult mai greu decât unul performant, neavând foarte multă tehnologie încorporată. Astfel, se vor putea bucura de el pentru o perioadă mai lungă de timp.

3. Prețul accesibil îl face demn de luat în calcul

Prețul poate fi și el un criteriu după care te poți ghida atunci când vrei să cumperi un telefon pentru persoanele în vârstă.

Plecând de la ideea că va fi folosit doar pentru a putea suna de pe el și a fi sunat, prețul mic se justifică, dar el nu este singurul avantaj pe care îl ai odată ce achiziționezi un telefon clasic. În zilele noastre, telefoanele mobile pot fi reciclate mult mai ușor, astfel că în cazul în care se deteriorează, îl vei putea înlocui la un cost la fel de redus.

Acestea fiind spuse, să ai bunicii în viață este un privilegiu. Este simplu să ții legătura cu ei cu ajutorul unui telefon mobil, dar nu uita de vizitele regulate! Telefonul poate doar să vă aline dorul până la următoarea revedere. (S.E.O.)

Sursa foto: Pixabay.com


Intră acum și în grupul de