Top 5 motive să pariezi la Winmasters


Intră acum și în grupul de

Winmasters este prima agenție de pariuri online licențiată în România. Aceasta a apărut pe piața din România în anul 2016 și de atunci a făcut tot posibilul pentru a le oferi clienților săi o experiență cât mai plăcută. În prezent, Winmasters oferă utilizatorilor o ofertă bogată și bonusuri foarte atractive. O să îți prezint cele mai importante motive pentru care să alegi Winmasters.

1.     Bonusul de bun venit

Winmasters pune la dispoziția clienților noi un bonus de bun venit de 100% la prima depunere în limita a 500 RON. Pentru a accesa bonusul este necesar să intri pe platforma online Win masters, să îți creezi un cont apăsând butonul de înregistrare și apoi să faci o depunere. Înainte de a face depunerea trebuie să introduci codul bonus “bonus500” și banii bonus se vor credita automat în contul tău.

2.     Bonusuri și promoții

Pe lângă bonusul de bun venit, la Winmasters găsești oferte constant. De exemplu, Winmasters oferă în fiecare sâmbătă și duminică câte 10 rotiri gratuite la anumite sloturi video. Acestea nu necesită o depunere în prealabil, ci doar accesarea lor din secțiunea bonusuri.

Pe lângă acest bonus, Winmasters are în prezent un calendar de bonusuri unde vei găsi bonusuri și rotiri gratuite în fiecare zi. La pariuri poți beneficia zilnic de oferte precum miza înapoi la scoruri egale, pariuri în acumulator sau profit garantat chiar și la biletele la care te scoate un singur meci, ideale pentru profesioniști.

3.     Oferta variată de pariuri

La capitolul ofertă de pariuri, Winmasters se situează în top în România. La Winmasters poți paria pe mai mult de 30 de discipline sportive, deci vei găsi opțiuni de pariere și pe sporturile de nișă. La sporturile cele mai populare precum fotbal sau tenis vei găsi opțiuni de pariere inclusiv pe ligile de mâna a treia. La evenimentele importante ai peste 150 de opțiuni de pariere precum pariuri pe cornere sau pe cartonașe. Un aspect important care trebuie evidențiat la acest segment este promoția zilnică “Cote mărite” unde vei găsi evenimentele din ziua respectivă care au cote mărite față de concurență.

4.     Cazinoul Winmasters

Pe lângă oferta sportivă foarte bine pusă la punct, Winmasters are și o secțiune de cazino care se ridică la cele mai înalte standarde. Aici vei găsi peste 500 de sloturi video cu care să te distrezi și cele mai populare sloturi precum cele de la Play’n GO sau IsoftBet. Trebuie să știi că și în secțiunea de cazino beneficiezi de un bonus de bun venit. Bonusul de bun venit din secțiunea cazino constă în 100% la prima depunere în limita a 1000 RON și 300 de rotiri gratuite.

5.     Satisfacerea nevoilor clienților

Winmasters își pune utilizatorii pe primul loc. Din acest motiv, se străduiesc constant să ducă experiența online Winmasters la superlativ în ceea ce privește oferta și serviciile lor. În cazul în care întâmpini o problemă sau ai o nelămurire legată de contul tău Winmasters sau de platformă, ai mai multe variante prin care îi poți contacta precum Live Chat, apel telefonic, mail sau completarea unui formular. (C.D.)


Intră acum și în grupul de