Mii de pachete cu țigări și sute de recipiente cu alcool de contrabandă, găsite în urma perchezițiilor la două comerciante din Gura Humorului care au ajuns în arestul Poliție Suceava


Intră acum și în grupul de

Două femei din Gira Humorului au fost reținute fiind cercetate penal pentru contrabandă cu tutun și alcool, a informat IPJ Suceava.

Concret, în cursul zilei de 26 octombrie, polițiștii au efectuat verificări atât la comercianții din piața şi bazarul din Gura Humorului, cât şi la diferite puncte de lucru ale unor societăţi comerciale sau a altor entităţi care aveau ca obiect principal vânzarea produselor alimentare şi nealimentare.

În timpul verificărilor, polițiștii au prins în flagrant două comerciante care vindeau țigări de contrabandă.

Ulterior, la domiciliile lor au avut loc percheziții. După efectuarea perchezițiilor a fost identificată și confiscată cantitatea totală de 81.080 țigări (4054 pachete) de proveniență extracomunitară.

De asemenea, la domiciliul uneia dintre persoane, o femeie de 51 de ani, a fost identificată cantitatea de 283 recipiente din plastic a câte un litru fiecare, conținând un lichid incolor cu miros specific de alcool și cantitatea de 54 sticle cu votcă, sticle netimbrate de proveniență duty-free, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului prin deținerea cantității de alcool fiind de aproximativ de 12.605 lei.

Ambele persoane au fost reținute pentru 24 de ore.


Intră acum și în grupul de