Ce poți să mănânci în sezonul cald pentru un trup de invidiat


Intră acum și în grupul de

Vara a venit și odată cu ea și zilele călduroase, momentele petrecute pe plajă alături de prieteni, ținutele vaporoase, care lasă mult la vedere, diminețile în care o cafea cu gheață sau o limonadă cu mentă te trezesc la viață, pentru o nouă zi superbă.

Însă, pentru a te bucura din plin de ceea ce oferă sezonul cald, este de preferat să ai o siluetă armonioasă, să te simți bine în propriul corp, dar și să ai o sănătate de fier. Cum este posibil să le ai pe toate? Secretul unui trup de invidiat, dar și a unei sănătăți de fier atât în anotimpul cald cât și în celelalte perioade a anului, este alimentația.

Din materialul următor vei afla ce trebuie să mănânci în perioada verii pentru a putea avea un corp de model, dar și o sănătate fără probleme.

Ce alimente sunt adevărate surse de vitalitate în sezonul cald

Atunci când temperaturile urcă peste 30 de grade, ai nevoie de o alimentație echilibrată pentru ca tu să îți păstrezi sănătatea intactă, ba mai mult decât atât, te poți bucura și de un trup de invidiat.

Așadar, din alimentația ta de pe timpul verii, nu trebuie să lipsească legumele proaspete, mai ales că în această perioadă le poți cumpăra de la producătorii locali, cu sume relativ mici și un gust superb. Salatele de legume crude ar trebui să fie baza cinelor din perioada verii, mai ales că atunci când este foarte cald nici nu ai nevoie de foarte multe calorii. Însă, pentru ca organismul tău să nu sufere, oferă-i hrană de calitate și totul va fi perfect.

Chiar dacă îți dorești poate să dai jos câteva kilograme sau doar să îți menții greutatea actuală, nu este suficient să mănânci doar legume crude, ai nevoie și de proteine și grăsimi. Așadar, poți consuma lactate fără niciun fel de problemă, lapte bătut, brânză, cașcaval, orice îți face plăcere să consumi. În plus, laptele de la Laktotrio poate fi o gustare perfectă, acesta reușind să îți potolească atât setea, cât și foamea, cu un minim de calorii consumate.

Ouăle sunt alimentul minune, așadar nu le exclude din meniul tău în niciun anotimp. Fie ele fierte, omletă sau poșate, ouăle vor ține de foame, dar îți vor asigura și necesarul de proteine pentru a putea face față provocărilor din fiecare zi toridă. În plus, le poți adăuga în salatele tale preferate, iar alături de un dressing din iaurt ușor, ulei de măsline, sare și piper alb, pot fi prânzul perfect al unei zile de vară.

Chiar dacă fructele conțin fructoză, ceea ce înseamnă zahăr, atunci când se digeră în organism, nu îți fie teamă să le consumi! Moderația este cheia într-o alimentație echilibrată, așadar bucură-te din plin de fructele de sezon! Iar dacă îți dorești să le mănânci fără a-ți afecta greutatea, le poți consuma în prima parte a zilei pentru o energie de zile mari!

Pentru o dietă echilibrată, alege alimente sănătoase, din surse sigure, consumă-le cu moderație și te vei putea bucura de o vară perfectă, cu o siluetă fabuloasă.(S.E.O.)

Sursa foto: Pexels.com


Intră acum și în grupul de