Stefan Banica jr. pierde teren in fata lui Horia Brenciu


Intră acum și în grupul de

Dacă până acum doi ani, soţul Andreei Marin deţinea supremaţia când venea vorba de concertele susţinute în Bucureşti şi în toată ţara, în ultima perioadă juratul de la “Vocea României” i-a luat faţa.

Horia Brenciu a dat lovitura în 2012. A avut mare succes cu concertele programate în luna martie la Sala Palatului, acolo unde Bănică nu avea până acum concurenţă, cu reprezentaţiile sale de Crăciun. Juratul de la “Vocea României” a susţinut patru spectacole, toate cu casa închisă, biletele vânzându-se în timp record. Săptămâna trecută, el a început, împreună cu HB Orchestra, şi o serie de 20 de concerte prin toată ţara.

Ştefan Bănică a avut doar două spectacole în luna martie, la Circul Globus. Că este depăşit clar de “contracandidatul” său reiese şi din faptul că cel mai lung turneu al său prin ţară a fost susţinut în 10 oraşe din România.

Se pare că diferenţa dintre cei doi artişti apreciaţi de români se face şi când vine vorba de tarifele încasate. Brenciu ia între 9.000 şi 12.000 de euro, în timp ce Bănică încasează între 7.000 şi 9.000 de euro.

Sursa: Cancan.ro


Intră acum și în grupul de