Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a aparut pe coperta celebrei reviste VOGUE


Intră acum și în grupul de

Sanda-Maria Ardeleanu in Vogue

O fotografie care a atras atenţia utilizatorilor de Facebook a fost postată marţi, 26 martie, pe contul personal de pe această reţea de socializare al deputatului PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu. Imaginea înfăţişează celebra revista de modă VOGUE, pe a cărei copertă apare parlamentarul democrat-liberal ţinând în braţe un copil. Postarea este „îndulcită” de o brioşă legată cu o fundă roşie, ceea ce ne sugerează că ar fi vorba despre un cadou virtual oferit deputatei sucevene.

Contactată telefonic, Sanda-Maria Ardeleanu ne-a declarat că, cel mai probabil, este vorba despre o atenţie, o glumă, realizată de una dintre cunoştinţele sale, precizând că fotografia ce apare pe coperta revistei a fost realizată în cadrul unei manifestări menite să celebreze ziua de 1 Decembrie. „Copilul pe care îl ţin în braţe este chiar al domnului care a organizat acţiunea”, a declarat pentru deputatul PDL pentru NewsBucovina.ro.

După o cercetare mai atentă, Diana Bucătar, consilier la Cabinetul Parlamentar al Sandei-Maria Ardeleanu, a întărit ideea că fotografia este un trucaj. „Imaginea este postată de pe un cont cu nume străin, probabil în semn de mulţumire pentru acceptul cererii de prietenie. Cred că este vorba despre imaginaţia bogată a unui admirator, întrucât nu este primul trucaj de acest gen de care doamna deputat are parte. Se poate observa că pe peretele doamnei, în aceeaşi zi, de pe acelaşi cont a mai fost postată o altă fotografie trucată, în care aceasta apare pe desktop-ul unui laptop care nu este al său”, a spus consilierul.

Sanda-Maria Ardeleanu in Vogue


Intră acum și în grupul de