Petru Luhan, din nou subiect al presei centrale


Intră acum și în grupul de

Petru LuhanDupă un periplu la mai multe televiziuni centrale unde a apărut în postura de europarlamentar PDL, Petru Luhan, a intrat din nou în gura presei naţionale. De data aceasta, a venit rândul jurnaliştilor de la Catavencii.ro să-l pună la zid pe  europarlamentarul sucevean, căruia îi schiţează “un scurt portret de bădăran”.

“Petru Luhan este un tânăr europarlamentar PDL ce provine din Suceava. În Suceava, se știe, oamenii se nasc direct bogați și bine îmbrăcați, umblând cu butoni chiar și la cămeșoaiele de noapte. Nu, un tânăr din Suceava care mimează eleganța străbunilor atunci când se urcă într-un BMW X5 ce nu-i apare în declarația de avere nu este un parvenit, ci un ins educat. Decât”, scriu jurnaliştii de la Catavencii.ro, care consideră că în apariţiile sale televizate, eurodeputatul democrat-liberal nu face decât să se facă remarcat în mod negativ.

“Luhan este, dacă încă nu l-ați reperat, băietanul acela agresiv care apare din ce în ce mai des prin studiourile TV, urlând la toată lumea, behăind pe aria guvernării miraculoase a PDL, atacând, mârâind și scheunând nedumerit atunci când toți ceilalți aruncă în el cu lavalierele, paharele cu apă și roțile de la scaune. Feciorul nu are nimic de spus, dar o face cu atâta convingere, agresivitate și nesimțire, încât mai că-ți vine să crezi că se bazează pe ceva”, apreciază Catavencii.ro, făcând referire la averea “deloc neglijabilă” pe care a reuşit să o strângă Luhan, “deşi nu a lucrat în mediul privat decât patru ani (2004-2008), în poziții de management mijlociu”.

“Cinci terenuri în valoare de 3.357.366 de lei (vedete fiind un teren din București de 988.000 de lei și unul din Otopeni de 1.740.000 de lei). Toate, luate pe vremea când încă nu câștiga sute de mii de euro anual de la Parlamentul European, bani pe care, deja, a început să uite a-i mai trece în declarațiile de avere, lăudându-se doar cu datoriile de 621.000 de euro, credite explicabile mai ales prin apetența bancherilor de a pierde bani pe mâna tinerilor <<county manageri>> ai județelor pedeliste”, scriu Catavencii.ro.

Citeşte şi:

https://www.newsbucovina.ro/actualitate/45340/vezi-cum-europarlamentarul-pdl-petru-luhan-a-jignit-presa-din-romania

https://www.newsbucovina.ro/politica/37851/petru-luhan-cu-mine-flutur-a-castigat-capital-politic

https://www.newsbucovina.ro/editoriale/37904/petru-luhan-a-vorbit-a-doua-oara-a-explicat-ce-a-vrut-sa-spuna-prima-data

https://www.newsbucovina.ro/exclusiv/37527/europarlamentarul-petru-luhan-a-dezinformat-membrii-comisiei-regi-din-parlamentul-european

https://www.newsbucovina.ro/politica/33841/eurodeputatul-petru-luhan-idila-cu-tania-budi


Intră acum și în grupul de