Surpriza de proportii pentru elevi si studenti! Vezi aici ce le pregatesc alesii neamului!


Intră acum și în grupul de

SportAleşii neamului au descoperit motivul pentru care elevii români evită orele de sport: n-au echipamentul corespunzător pentru a face mişcare, scrie libertatea.ro

Potrivit sursei citate, pentru a soluţiona această „problemă”, un grup de senatori şi deputaţi a venit cu ideea ca fiecare elev să primească de la şcoală un echipament sportiv complet. În acest mod, consideră parlamentarii români, copiii vor sta mai mult în sala de sport şi mai puţin în faţa calculatorului.

În cazul în care propunerea va primi girul celor două camere ale Parlamentului, toate unităţile de învăţământ vor fi obligate să le dea copiilor un echipament sportiv compus din pantofi sport, şort, tricou, maiou, jambiere, rucsac şi geantă. Această iniţiativă va costa statul român 24 de milioane de euro, la fiecare doi ani, pentru cei 200 de mii de elevi. Suma nu-i sperie deloc pe aleşii care au venit cu această idee, mai mult ei consideră că procedându-se aşa producătorii interni de echipament sportiv vor avea de câştigat.

Elevii care vor lipsi nemotivat de la mai mult de un sfert din orele de educaţie fizică, vor fi obligaţă să returneze echipamentul sau să achite contravaloarea lui.


Intră acum și în grupul de