Petru Luhan si-a dus superba iubita pe National Arena


Intră acum și în grupul de

Luhan2Europarlamentarul PDL de Suceava, Petru Luhan, și-a dus frumoasa iubită, Andra Timiș, pe Național Arena, pentru a urmări partida de fotbal dintre Steaua şi Legia Varsovia pentru calificarea în Grupele Uefa Champions League, scrie libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, din nefericire Petru Luhan şi Andra, fiica „regelui mezelurilor”, Radu Timiş, unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, n-au purtat noroc  campioanei României care n-a reuşit decât un rezultat de egalitate împotriva polonezilor de la Legia.

Cei doi şi-au încurajat favoriţii pe toată durata partidei şi dacă în prima repriză, jocul steliştilor i-a mulţumit, în cea de-a doua repriză, leşii au reuşit să echilibreze jocul şi să înscrie în poarta lui Tătăruşanu, ceea ce i-a întristat.

Petru Luhan şi Andra Timiş formează un cuplu de numai câteva două luni. Europarlamentarul a fost cucerit de inteligenţa şi modestia de care dă dovadă frumoasa Andra.

„Este o persoană extrem de inteligentă, de modestă, care nu face caz că are părinţii pe care îi are. M-a cucerit prin nobleţea ei, prin farmecul deosebit pe care îl are şi, cu toate că ne cunoaştem de numai o lună, parcă o ştiu de o viaţă”, declara Petru Luhan în momentul în care povestea lor de dragostea a devenit publică.


Intră acum și în grupul de