Suceveanca de la “Dansez pentru tine” a parasit concursul. Afla aici ce a facut dupa acest moment!


Intră acum și în grupul de

Alexandra si Sorin..După mult efort depus în timpul antrenamentelor, suceveanca Alexandra Popovici şi partenerul său de dans Sorin Brotnei au părăsit vineri seară, concursul televizat “Dansez pentru tine”.

Din păcate, după duelul pe care l-au dus alături de concurenţii Ruby şi Alexandru Ciobanu, Alexandra şi Sorin au pierdut lupta în paşi de dans. Aceştia au părăsit concursul la decizia publicului.

Cu toate acestea, Alexandra le-a scris prietenilor şi celor care au susţinut-o pe parcursul emisiunii, pe o cunoscută reţea de socializare, transmiţându-le următorul mesaj: “Vă mulţumesc tuturor pentru că m-aţi susţinut şi m-aţi votat. Îmi pare rău că am ieşit din concurs, dar asta a fost să fie.. Însă… eu nu voi înceta niciodată să îmi îndeplinesc visul… mulţumesc din suflet că îmi sunteţi aproape!”

A doua zi după părăsirea concursului, sâmbătă, cei doi foşti parteneri de dans au petrecut timpul împreună relaxându-se la un film. “După patru săptămâni istovitoate, azi ne-am răsfăţat la mall, cu film şi un timp fain cu prietenii”, a postat Sorin pe aceeaşi reţea de socializare, susţinând deopotrivă că atât el, cât şi Alexandra îi duc dorul fostei lor coregrafe,  Georgiana Caita, alias Căprioara.


Intră acum și în grupul de