Lidl retrage de pe rafturi un sortiment de nucă de cocos cu suspiciune de Salmonella


Intră acum și în grupul de

INFORMARE_Clienti_-_retragere_Cocos_deshidratatLidl România a anunțat că retrage de pe rafturile magazinelor pe care le deține în țară un sortiment de nucă de cocos, din cauza riscului unei potenţiale contaminări cu Salmonella.

Este vorba despre nuca de cocos deshidratată,  la pungă de 200 de grame, cu termenul de valabilitate 10 decembrie 2016.

”Producătorul August Topfer & Co. (GmbH & Co.) KG recheamă în mod voluntar de la vânzare, din motive de protecţie a consumatorului, produsul comercializat în magazinele Lidl din România:  nucă de cocos deshidratată, 200 g, EAN 20003388, cu următorul termen de valabilitate: 10.12.2016.

Producătorul nu exclude posibilitatea unei contaminări microbiologice (Salmonella spp.).

August Topfer & Co. (GmbH & Co.) KG a decis să retragă în mod preventiv de la comercializare produsul cu data de valabilitate 10.12.2016. Până în momentul de faţă nu s-au înregistrat reclamaţii referitoare Ia acest produs”, se arată într-o informare clienți postată pe site-ul oficial al Lidl România.

Compania îi roagă pe consumatorii care au achiziționat acest produs să-l returneze în orice magazin Lidl. Clienţii vor primi banii înapoi, chiar fără a face dovada bonului de casă.

În informare se mai menționează că niciun alt produs comercializat de către Lidl Discount SRK nu este afectat de această rechemare.
Producătorul de ciocolată Mars a anunţat, marţi, că va retrage de la comercializare din 55 de țări, inclusiv din România, batoane de ciocolată, după ce un consumator a găsit o bucățică de plastic într-un astfel de produs.

Vezi mai multe AICI

 


Intră acum și în grupul de