De la Zilele Sucevei la Simfonii de Toamnă sau de la Pământ la Lună-opinie


Intră acum și în grupul de

Din nou o seară magică pentru noi sucevenii, o seară oferită de oameni inimoși care știu diferența între calitate și cantitate.

Au trecut opt ediții de când acest eveniment a prins viață, dar în fiecare an a oferit sucevenilor momente unice, o simbioză perfectă de sunet și lumini.

Să gândești permanent ca evenimentul care urmează să fie diferit, față de cel trecut, să nu te repeți la infinit folosind același tipar, reprezintă fără echivoc cheia succesului.

DA, Simfonii de Toamnă reprezintă singurul eveniment din municipiul Suceava, organizat perfect și cu momente absolut unice, care declanșează în sufletele sucevenilor bucurie, vizibilă pe chipul oamenilor la sfârșitul regalului de aseară.

Ambiția, priceperea si consecvența celor de la Club Rotary Suceava – Bucovina au oferit sucevenilor, iată de 8 ani de zile, spectacole de înaltă clasă, diferite de cele organizate de administrația suceveană.

Să repeți de 15 ani același format de eveniment precum Zilele Sucevei, fără să aduci elemente de noutate, fără să gândești că e nevoie și de altceva, este de neînțeles.

Să rămâi la nivelul hamsiei și al kurtos kalacs, nu încurajează pe nimeni să vină în municipiul Suceava, la astfel de evenimente.

De aceea diferența este de la Pământ la Lună și așa cum spunea Neil Amstrong, în 1969:

„Este un pas mic pentru om, dar un salt uriaș pentru omenire”, pot spune: Este un pas mic pentru Club Rotary Suceava – Bucovina, dar un salt uriaș pentru suceveni.

Felicitări Club Rotary Suceava – Bucovina.

Mulțumim!

(Florin Sinescu)


Intră acum și în grupul de