Am înfrânt la Piatra Neamț- Primarul Sucevei poate răsufla ușurat! – opinie de Mihai Chira


Intră acum și în grupul de

Foresta Suceava, echipa de fotbal a municipalității sucevene, una dintre echipele cu cel mai mare buget din LIGA a 3-a a reușit pentru a nu știu câta oară, să rateze accederea în Liga a 2-a. Asta în condițiile în care frații noștri de suferință din nordul Moldovei, cei de la Botoșani, defilează de ani buni în Prima Ligă de fotbal a țării.

Cu 10 ore înainte de începerea meciului retur, cel de la Piatra Neamț (în tur Foresta a făcut 0-0 pe teren propriu) și cu 20 de minute înainte de începerea conferinței de presă în care primarul Sucevei, Ion Lungu își ANUNȚA toată susținerea pentru echipă și că pune la dispoziție 11 autocare pentru suporterii care doresc să meargă la meci, am realizat materialul de mai jos. Cred că spune totul….

La o jumătate de oră de la fluierul final primesc un mesaj de la un prieten care a fost la Piatra Neamț care sună așa: ”După meci jucătorii au venit plângând la noi ca să ne spună că într-adevăr nu s-a vrut!”.

Slava…..!

@newsbucovina.ro

Nici din Penaty Foresta nu reușește să dea gol la Piatra Neamț! Ion Lungu răsuflă ușurat..nu trebuie sa bage mâna după bani! #penalty #foresta #suceava🇹🇩❤️

♬ sunet original – NewsBucovina

Intră acum și în grupul de