Onofrei: Avem toate motivele sa credem ca la Suceava, PDL va lua un scor bun


Intră acum și în grupul de

onofrei 1-2013Orest Onofrei, prim-vicepresedinte PDL Suceava, candidat la PE:

„Ne bucuram ca si alti lideri de partide au realizat ca PSD are aceleasi apucaturi. E greu pentru oameni care au afaceri si slujbe la stat ca sunt supusi la presiuni din partea PSD. Nu e simplu deloc, dar eu cred ca e bine pentru democratie pentru ca oamenii care stiu la ce hartuire sunt supusi nu vor merge sa voteze PSD.

Apucaturile astea ale PSD erau estompate. Fara ajutorul PNL, PSD-ul azi nu guverna. Sper ca partidele de dreapta sa invete din asta ceva. Numai campanie electorala s-a chemat ca a fost. Nu a existat nici un fel de preocupare de PE si de ce e important sa avem parlamentari acolo. Noi am incercat din rasputeri sa explicam oamenilor ca doar cineva din zona poate reprezenta Suceava acolo. Cineva care nu are legatura cu Suceava e putin probabil sa aduca un plus pentru  Bucovina.

E inflatie de prezenta la Suceava de la premier si ministri. Ce ne-a spus Ponta? Nimic. Dna Plumb? Nimic. A fost Valerica Zgonea, veselul presedinte al Camerei ca sa ne spuna ca ar trebui o lege care nu se poate face. Ii spun eu ce trebuie facut.

Vine Sova sa ne spuna despre centura, care e lait motivul neputintei PSD. Toti baietii astia care au promis ca fac centura poate ar fi reusit dar ca o gluma. Doar sa reuseasca ce se poate face pe centura. Daca il aduc si pe Banicioiu si Negoita chiar pot face ce se face pe o centura. Ce fac PSD acuma am vazut. Ce fac ei acum? Termina ce au inceput altii. E si asta un semn bun. Ce bine era sa fie campanie din 2 in 2 ani, mai faceau ceva.

Noi avem nevoie ca in aceasta zona, care e cea mai saraca din UE sa avem programe speciale. E nevoie de legislatie speciala care trebuie doar tradusa la nevoile locale. Am vazut ca doi parlamentari PSD vor sa faca o lege pentru cei care traiesc din exploatarea lemnului. Zgonea le-a spus clar ca nu se poate ca se incalca normele UE. Ei, tocmai de aia e nevoie de un parlamentar european. Eu ca europarlamentar, cu Dontu si Bereanu, putem face aceasta lege.

Cred ca de data asta sucevenii au ocazia sa dea un vot pentru cineva cu care se pot intalni si ii pot cere oricand socoteala. Avem toate motivele sa credem ca la Suceava PDL va lua un scor bun, pentru ca cerem votul de la oameni informati si care stiu cum trebuie sa voteze.”


Intră acum și în grupul de