PV Suceava: Daca nu e atent ce semneaza, Ponta va vizita sonde de exploatare si izvoare poluate în Bucovina


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriţa, apreciază că premierul Victor Ponta, care vine acum cu mare drag în Bucovina, ar putea ca pe viitor să viziteze doar sonde de exploatare şi izvoare poluate din cauza exploatării gazelor de şist din zona Cacica-Putna

 harta prospectiuni putna-2

Într-un comunicat de presă, Partidul Verde Suceava arată că a remarcat că premierului Victor Ponta a îi face mare plăcere să viziteze frumoasa Bucovină.

„An de an, d-nul Victor Ponta vine cu mare drag, de 15 august, pe meleagurile bucovinene şi prin declaraţiile sale scoate în evidenţă frumuseţea locurilor, a obiceiurilor noastre şi liniştea sufletească pe care o găseşte în minunatele mănăstiri. Un lucru frumos, venit din partea unui prim-ministru”, se arată în comunicat.

Totodată,  verzii suceveni, îi amintesc lui Victor Ponta că dacă nu va analiza mai atent ce ordonanţe semnează pentru firmele care doresc exploatarea gazelor de şist din judeţul Suceava, mai ales din zona Cacica-Putna, un loc mirific presărat de mănăstiri aflate în patrimoniu UNESCO,  peste câţiva ani nu va mai avea ce să viziteze în mândra Bucovină, decât numai dacă vrea să vadă sonde de exploatare şi izvoare poluate.

 

„Suntem convinşi că asemenea lucruri nu-şi au rostul. Oricare om politic din România care a călcat măcar o singură dată în Bucovina, nu va permite ca „ţara fagilor” să fie distrusă de gazele de şist”, se mai arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de