Senatorul Mihai Neagu conduce PSRO Suceava, ce are sediul provizoriu în Rădăuţi


Intră acum și în grupul de

„În câteva luni, vom fi o forţă politică considerabilă”, a declarat, joi, la Suceava, preşedintele PSRO, Mircea Geoană.

Prezent la lansarea organizaţiei judeţene a partidului, el a spus că formaţiunea se află într-un moment de expansiune şi că va avea organizaţii în toate judeţele ţării până la sfârşitul lunii iunie, iar din luna iulie îşi propune să înfiinţeze organizaţii şi în diaspora.

PSRO

Liderul Partidului Social Românesc a apreciat că acest partid va avea rezultate bune la alegerile locale şi parlamentare din 2016.

El a arătat că sistemul tradiţional de partide e în destructurare, şi că acest fenomen nu este doar în România, exemplificând cu partidul socialist din Grecia, Pasok, care în alegerile din urmă cu patru ani câştiga 43 la sută din voturi, iar la următoarele alegeri a obţinut doar 4 la sută.

Geoană susţine că 25 de ani este un ciclu de istorie şi că, la fel ca la produse, există şi un termen de expirare, fiind nevoie de o nouă ofertă politică, bazată pe principii noi, aşa cum prezintă acum PSRO.

Prim vicepreşedintele PSRO, senatorul de Suceava Mihai Neagu, care conduce organizaţia PSRO Suceava, a anunţat că organizaţia are circa o mie de membri, că sediul provizoriu e în Rădăuţi, dar că se amenajează un sediu central în municipiul Suceava.

 


Intră acum și în grupul de