Fost membru al Guvernului: Ioan Rus e la a doua demisie din Guvernul Ponta. Probabil că şi-a provocat demisia


Intră acum și în grupul de

Fostul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Irimie, vicepreşedinte PNL Suceava şi consilier judeţean, a declarat, joi seara în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că situaţia în care a fost implicat ministrul Transporturilor Ioan Rus, care a demisionat joi, din funcţie, a fost ciudată şi e probabil că a provocat demisia.

El a declarat în emisiune că nu-şi explică altfel că un om cu experienţa politică a lui Ioan Rus să facă astfel de declaraţii prin care să jignească românii aflaţi la muncă în străinătate.

„Se poate să fi fost un joc ca să iasă din guvern. El a mai plecat din Guvern şi după referendumul din 2012, când era ministru de Interne”, a spus Irimie

El a adăugat că Ioan Rus este la a doua demisie din Guvernul Ponta, care a apreciat că Rus a avut o atitudine separată.

Cristian Irimie OdP (3)

„Acum a provocat demisia”, a spus Irimie care a arătat că înainte de moţiunea de cenzură acesta nu putea face o altfel de acţiune ca să poată părăsi guvernul actual.

„Ce e în spatele acestei plecări, nu-mi dau seama”, a spus liderul liberal care crede că Rus şi-a lăsat o portiţă deschisă pentru alte căi.

Irimie a constatat că Ioan Rus este susţinut de o televiziune naţională care critică în schimb PSD şi este probabil că vizează funcţia de prim ministru.

El a mai spus că şi declaraţia „brutală” avea un sâmbure de adevăr, pentru că în România sunt peste 80.000 de copii care au rămas acasă fără părinţi şi au şanse să se dezvolte inadecvat.

 


Intră acum și în grupul de