Viceprimarul Sucevei Ovidiu Doroftei: Cu Ioan Bălan primar vrem să facem lucruri remarcabile în Suceava şi le vom face


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, liberalul Ovidiu Doroftei, a declarat că este convins că liderul PNL Suceava Ioan Bălan va fi candidatul liberalilor la alegerile locale din anul 2016 şi va fi viitorul primar al Sucevei, iar echipa liberală coordonată de Ioan Bălan îşi propune să facă lucruri remarcabile pentru suceveni şi le va şi face.

Doroftei a explicat în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că echipa liberală din organizaţia municipală Suceava este consolidată acum şi că este mult mai uşor pentru cei doi viceprimari liberali care, împreună cu majoritatea liberală din CL Suceava, constituită din februarie 2015, să rezolve lucrurile în favoarea cetăţenilor acestui oraş.

balan, harsovschi,doroftei

„Această echipă la municipiu s-a consolidat. Ne este mai uşor acum să rezolvăm problemele cetăţenilor”, a spus Doroftei, care a subliniat că de ani de zile nu s-a mai lucrat în municipiu în atâtea zone şi că sunt proiecte care sunt puse în aplicare în urma discuţiilor punctuale cu cetăţenii.

„În urma noastră într-adevăr se vede. Din februarie, împreună cu colegul Harşovschi lucrăm bine. Adeseori ne veţi vedea în aceeaşi maşină să mergem în teren să vedem situaţii punctuale şi să le găsim o rezolvare”, a spus Doroftei.

El a arătat că în această echipă, cu Ioan Bălan preşedinte al organizaţiei, sunt identificate probleme ale locuitorilor şi în echipă se adoptă o decizie politică pentru soluţionarea situaţiilor semnalate.

Doroftei a subliniat că principalul obiectiv al lui Ioan Bălan şi al întregii organizaţii PNL este ca lucrurile care se fac să fie pentru oameni, să fie pentru a spori confortul oamenilor din municipiu.

El a mai declarat că la alegerile locale din 2016, PNL Suceava are candidat în persoana lui Ioan Bălan.

În ceea ce priveşte pe actualul primar Ion Lungu, Doroftei a spus că acesta a afirmat că după 12 ani de multă activitate în funcţia de primar nu mai are neapărat ca un obiectiv de a mai fi primar.

 

„Dacă va candida, e opţiunea lui”, a spus viceprimarul.

El a subliniat că organizaţia PNL Suceava a luat în calcul pentru alegerile locale din 2016 mai multe variante de contracandidaţi, dar că este sigur că Ioan Bălan va fi cel care va întruni cele mai multe voturi pentru funcţia de primar mai ales că este susţinut de o echipă puternică, liberală, care se măreşte de la o zi la alta.

Doroftei a mai spus că PSD a stat în expectativă o perioadă, când în cadrul PNL Suceava au apărut unele fricţiuni generate de poziţia lui Alexandru Băişanu, dar că spre dezamăgirea PSD, „toată povestea” care se aştepta să fie distructivă pentru PNL a fost până la urma una constructivă.

El a arătat că nu se discută în PNL de fracţiune, de grupări şi au început să fie transmise semnale din partea unor foşti membri de partid, sau a unora care nu au fost niciodată membri că vor să se alăture acestui proiect.

„Vedem o maturitate a noii construcţii politice la Suceava”, a spus Doroftei care a subliniat că echipa liberală şi-a propus să câştige alegerile viitoare.

balan, harsovschi, doroftei, 1 iunie 2015-001

El a adăugat că echipa PNL Suceava, în special preşedintele Ioan Bălan şi cei doi viceprimari sunt permanent printre oameni şi încearcă să le rezolve problemele şi este important că sunt transmise şi critici.

„Suntem printre oameni şi încercăm să rezolvăm problemele şi acceptăm şi critica şi asta ne ajută să fim constructivi. Chiar vrem să facem lucruri remarcabile în Suceava şi o să o facem”, a spus Doroftei.

El şi-a exprimat convingerea că Ioan Bălan va fi candidatul PNL şi viitorul primar al Sucevei bazându-se şi pe discuţiile pe care le poartă zi de zi cu sucevenii

 


Intră acum și în grupul de