Lider PNL Suceava: Premierul desemnat, Dacian Cioloş, este un prieten al Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PNL pentru regiunea Nord Est, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat, marţi, după desemnarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de prim ministru că acesta este un om care a fost şi rămâne un prieten al Bucovinei.

ciolos 2

Bălan a spus că după un premier care venea în copilărie din cartofi în Bucovina, acum a venit rândul unui premier cu experienţă în politici agricole europene care este un prieten al Bucovinei.

„Este un prieten, de altfel recunoscut, al Bucovinei”, a spus Bălan.

El a menţionat că Dacian Cioloş este un prim ministru bun.

„Consider că desemnarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de premier şi apoi numirea unui guvern pe care îl va constitui poate face bine şi României şi Bucovinei”, a spus Ioan Bălan.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi după amiaza, că în urma consultărilor pe care le-a avut cu partidele politice şi cu societatea civilă a decis să îl desemneze pe Dacian Cioloş pentru funcţia de prim ministru.

Ciolos 1

Iohannis a spus că în urma consultărilor a constatat că toate partidele au nevoie să se primenească şi că e nevoie de noi intrări în politică care să lucreze împreună cu actualii „Am intenţia să deschid Guvernul spre societate”, a spus Cioloş care a precizat că va forma un guvern de tehnocraţi.

ciolos 3

Dacian Cioloş, 46 ani,  a fost comisar european pentru Agricultură şi ministru al Agriculturii în Guvernul Tăriceanu.


Intră acum și în grupul de