Au început racolările dinaintea alegerilor locale: Preşedintele Organizaţiei PNL Pojorâta s-a alăturat Mişcării Populare Suceava


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei PNL Pojorâta, Alexandru Grigorovici, a semnat adeziunea la Mişcarea Populară Suceava, anunţă formaţiunea într-un comunicat.

pmp popovici8Alexandru Grigorovici, care este şi consilierul personal al primarului comunei Pojorâta,  Bogdan Codreanu, şi-a motivat acest gest prin faptul că îşi doreşte să-şi continue activitatea în proiectul politic iniţiat şi condus de preşedintele Traian Băsescu.

De asemenea, un alt motiv care a contat în luarea acestei decizii a fost şi faptul că, la Suceava, Mişcarea Populară are o echipa puternică, tânăra, ambiţioasă şi capabilă de performanţă, se arată în comunicat.

Preşedintele MP Suceava, Corneliu Popovici apreciază că acest fapt este confirmarea unui semnal pe care l-a primit de mai mult timp din teritoriu şi din zona de munte a judeţului Suceava, acela că, foarte mulţi oameni îşi arată susţinerea pentru Traian Băsescu şi Mişcarea Populară.

Corneliu Popovici consideră că înscrierea lui Grigorovici în MP este doar un început, anticipând că, în perioada imediat următoare numărul basiştilor care se vor alătură MP Suceava va lua amploare. (R.N.B.)


Intră acum și în grupul de