Candidatul PMP la şefia CJ Suceava, primarul din Pojorâta, nu exclude ca PNL să-l susţină pe Ursaciuc pentru conducerea CJ


Intră acum și în grupul de

Candidatul PMP la funcţia de preşedinte al CJ Suceava, primarul comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu, nu a exclus ca din partea PNL candidatul la funcţia de preşedinte al CJ Suceava, să fie primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Acesta a spus în conferinţa de presă de joi că speră ca liberalii să îi permită lui Ursaciuc să candideze la această funcţie.

„Dacă Marius Ursaciuc se duce la PNL şi vrea să candideze la preşedinţia CJ, sper ca cei de acolo să îl lase”, a spus Codreanu.

ioan bogdan codreanu primar pojorataAprecierea lui Codreanu a fost făcută după ce preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a arătat că a renunţat la candidatura la funcţia de preşedinte al CJ Suceava şi că pe acest post va candida un primar care a dovedit că se poate face performanţă în administraţie, cum este primarul din Pojorâta, Bogdan Codreanu.

Liderul PMP Suceava a evitat să spună dacă această acţiune a sa este generată de unele schimbări care vor veni pe piaţa politică suceveană, precizând însă că mulţi primari din judeţ şi-ar dori ca şef al CJ Suceava să fie o persoană care a condus o primărie şi ştie problemele cu care se confruntă.

„Nu trebuie să fiu eu moţul şi cireaşa de pe tort”, a spus Popovici care a menţionat că Bogdan Codreanu are şanse mai mari să obţină funcţia de preşedinte al CJ Suceava.

Surse din PMP Suceava au declarat însă că decizia PMP de a-l susţine pe Codreanu la funcţia de preşedinte al CJ Suceava a venit pe fondul unor informaţii potrivit cărora PNL va propune drept candidat pe Marius Ursaciuc, primarul din Gura Humorului, care este perceput în judeţ ca cel mai performant primar.

În aceste condiţii, pentru a contracara o asemenea mişcare politică din partea PNL care să surprindă electoratul, în special cel din zona de munte, PMP a găsit soluţia să propună pentru această funcţie un alt primar care este perceput bine în rândul locuitorilor din zona de munte. (N.B.)


Intră acum și în grupul de