Ecaterina Andronescu alături de Tiberius Brădăţan: Suceava merită proiectele pe care le propune


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, joi, la depunerea candidaturii lui Tiberius Brădăţan la funcţia de primar al Sucevei că Suceava merită proiectele pe care le propune candidatul PSD.

nechifor andronescu bradatan (1)

„Mă bucur că organizaţia de aici s-a decis să promoveze un doctor în această poziţie pentru că după opinia mea, două profesiuni, cea de medic şi cea de profesor sunt profesiuni extrem de responsabile faţă de comunităţile în care lucrează pentru educaţia şi pentru sănătatea comunităţii respective. De aceea mă aştept ca domnul doctor să trateze oraşul Suceava aşa cum tratează în spital urgenţele cu atât mai mult cu cât este un medic de urgenţă. Sunt convinsă că ceea ce a spus va face”, a spus Andronescu.

El a subliniat că se bucură că a propus şi a amintit de Universitatea Suceava care trebuie să fie un partener pentru Primărie cu atât mai mult cu cât universitatea aduce performanţă şi trebuie să contribuie mai mult la dezvoltarea regională.

 

Ea a menţionat că trebuie schimbată uşor mentalitatea, iar studenţii să înceapă să se transforme din viitori angajaţi în viitori angajatori şi Primăria să fie sprijin pentru tineri care să-şi dezvolte capacităţile antreprenoriale şi să-şi constituie primele start-up-uri sau spin-off-uri.

„Trebuie să schimbăm abordarea generaţiei tinere”, a spus Andronescu.

Ea a salutat şi faptul că Brădăţan a vorbit de echipa sa pentru că proiectele nu se pot derula de unul singur ci cu echipa care contează enorm.

„Trebuie să fiţi liantul pentru întreaga comunitate”, a mai spus Andronescu care a subliniat că liderul comunităţii trebuie să unească comunitatea şi să dezvolte proiectele în care comunitatea să-l urmeze.

„Suceava merită aceste proiecte. Pentru mine, Suceava înseamnă nu numai capitala Bucovinei ci şi un oraş cu orgoliu cultural şi trebuie să ai respect ceea ce înseamnă, în istorie şi în cultură, acest oraş”, a spus Andronescu.

 


Intră acum și în grupul de