Cușnir: Nici după 12 ani, Lungu nu a înțeles că Suceava nu e cătun


Intră acum și în grupul de

Catalin Nechifor, Tiberius Bradatan si Dan Ioan Cusnir sustin o conferinta de presa la sediul PSD Suceava.

Dan Ioan Cusnir, vicepresedinte PSD Suceava:

psd nechifor cusnir bejenariu siret (6)

”Ne vom ocupa azi de echipa reformata a PDL revopsit in PNL. Nici dupa 12 ani, Lungu nu a inteles ca Suceava nu e catun. Nu traieste aici si din cauza asta nu are cum sa inteleaga care sunt realitatile orasului si ce masuri anapoda a luat.

In ce priveste statiile electorale de autobuz plasate de Lungu acum in oras. Intrarile in statiile sale arata ca intrarile intr-un tarc de oi. Probabil s-a inspirat de la tarcurile cu care Flutur scria pe dealuri Bucovina. Dupa 12 ani de Lungu, miile de biciclisti din oras beneficiaza de un suport de biciclete si ala amplasat in fata primariei. Asta e respectul lui Lungu pentru noi. A fost un consilier PDL care se agita pentru drepturile biciclistilor, dar  s-a inmuiat intre timp.

Sucevenii exista pentru Lungu doar in anii electorali? Anul trecut sucevenii nu meritau sa traiasca in orasul florilor? Am o veste proasta si pentru Lungu si pentru executantul ordinelor sale, Marian Andronache: nu vor avea succes pentru ca sucevenii au inteles care a fost respectul cu care au fost tratati in ultimii 12 ani.

Inainte de stadion, Suceava are nevoie de locuri de munca. La ce sa folosim stadionul daca Lungu a pus la pamant sportul. Ne bateam cu Dinamo acum ne batem cu Pojorata. La rugbi sunt in divizia B. Nu va este rusine sa scrieti pompos ca primaria si CL sprijina sportul sucevean cand voi ati pus la pamant sportul sucevean?

Lungu se tot plange prin conferintele de presa ca in oras nu este pamant. Sunt trei persoane in primarie care au porecla <vecinul> si una e chiar neam cu el. Si i se spune asa pentru ca orice proprietate ai cumpara in oras exista o probabilitate maxima sa fii vecin cu una din cele trei persoane din primarie.

Flutur a evoluat. In 2004 avea cosmaruri cu podul de la Varvata, acum are cosmaruri cu soseaua de centura. Le spune oamenilor ca atunci cand va veni presedinte, le va aduce oamenilor banii cu sacosa daca e nevoie. Vi-l mai amintiti pe Vasile Ilie care sub privirea blajina a lui Flutur impartea pomeni electorale in curtea bisericilor? Cu oameni din astia vreti, dle Flutur, sa relansati judetul? Cu Onofrei, cu Luhan? Noi nu i-am uitat pentru ce au facut.

Ma adresez presei locale ca unor iubitori de Suceava. Trebuie sa facem ceva ca sa nu uitam ce s-a intamplat cu Suceava in ultimii 12 ani. Sa nu uitam ca in loc sa fie orasul florilor, a devenit orasul firelor. Sa nu uitam ca in timp de in alte orase parcurile arata bine, la noi Parcul Sipote e un focar de infectie.

Statuia lui Stefan cel Mare a ajuns dintr-un simbol national o rusine dupa 12 ani de Ion Lungu.

Lungu va ramane in istorie ca impavelatorul Sucevei. Suceava a inventat gropile acoperite cu pavele. Borduri electorale puse peste canale.

Flutur va ramane in istorie omul care a omorat patru milioane de gaini si obedientul care ii scria cu oi lui Basescu pe dealuri. Trebuie sa invatam de la batrani ca lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Astia sunt PDL-isti revopsiti in PNL. De cate ori si-au schimbat partidul si culorile? Se ce vor sa pacaleasca oamenii? Noua celor de la PSD  nu ne este rusine de ce am facut si ne pastram sigla si culorile.

Oferta PDL din 2004 si cea a PNL de acum nu difera deloc. Pentru mine, e o onoare ca alaturi de viitorul primar, Bradatan si viitorul presedinte al CJ sa redam Suceava sucevenilor. Vreau sa le aratam sucevenilor ca se poate. Ce nu a facut Lungu in 12 ani echipa PSD o va face in patru ani.”


Intră acum și în grupul de