Președintele interimar al PSD Suceava, deputatul Ioan Stan anunță Birou Permanent Județean cu decizii foarte importante pentru viața partidului

Președintele interimar al PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, a anunțat că miercuri se va desfășura prima ședință a Biroului Permanent Județean al PSD Suceava în noua structură de conducere în cadrul căruia vor fi adoptate decizii foarte importante privind viața partidului.

ioan stan

Stan a spus că ședința BPJ a PSD Suceava se va organiza, la Fălticeni, urmând ca membrii biroului să decidă convocarea, pe vineri sau sâmbătă, a Conferinței Județene a PSD Suceava.

Liderul PSD Suceava a precizat că în ședința BPJ a PSD Suceava se va discuta despre reorganizarea întregii organizații în condițiile în care colegiile de parlamentar dispar întrucât alegerile parlamentare sunt pe listă de partid, pe județ.

El a spus că trebuie regândite atribuțiile actualilor responsabili de colegii, iar cei cu rezultate bune în alegerile locale vor fi implicați mai activ.

„Vor fi decizii foarte importante privind viața partidului”, a spus Stan despre ședința BPJ.

El a subliniat că PSD rămâne în județul Suceava o importantă forță politică.

„PSD rămâne o forță și va dovedi că este o forță politică în județul Suceava”, a declarat Ioan Stan.

Totodată, el a spus că BPJ al PSD Suceava urmează să decidă convocarea, pentru vineri sau sâmbătă, la Vatra Dornei sau Câmpulung Moldovenesc, a Conferinței Județene a PSD Suceava în care vor fi validate noile conduceri ale organizațiilor din Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei. (Alin Dima)