Daniel Cadariu, primul pe lista PNL pentru Senat: Îmi doresc să formăm guvernul după aceste alegeri ca județul Suceava să aibă o nouă perioadă prolifică


Intră acum și în grupul de
pnl-candidati-lungu-cadariu-flutur-pentiuc-13
Daniel Cadariu

Primul pe lista PNL pentru Senat, Daniel Cadariu, fost vicepreședinte al CJ Suceava în perioada 2008-2012, a declarat, marți, după înregistrarea listelor de candidați ai PNL Suceava că își dorește ca liberalii să formeze viitorul guvern astfel încât județul Suceava să beneficieze de o nouă perioadă prolifică, precum cea din 2008-2012, când s-au atras fonduri de un miliard de euro.

Cadariu a spus că listele de candidați PNL pentru Senat și Camera Deputaților sunt două liste extrem de bine echilibrate între tinerețe și experiență.

„În perioada până la alegeri îmi doresc să avem înțelepciunea să convingem electoratul județului Suceava să voteze echipa PNL să acorde un vot util, nu atât nouă cât județului Suceava. Îmi doresc ca noi să formăm guvernul după aceste alegeri astfel încât în perioada 2016-2020 județul Suceava să aibă parte de o nouă perioadă prolifică cel puțin la fel ca în perioada 2008-2012 când în județul Suceava s-au realizat investiții de peste un miliard de euro”, a spus Cadariu.

vasilica-miron
Vasilica Steliana Miron

Pe lista PNL pentru Senat pe locul al doilea, considerat eligibil, a fost înscrisă Vasilica Steliana Miron, actual senator PNL.

Miron a obținut un mandat de senator în urma alegerilor din 2012 când a candidat în colegiul de munte al județului Suceava din partea PP-DD.

Soțul ei a candidat, fără succes, la alegerile locale din acest an pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți.

 

 


Intră acum și în grupul de