Alexandru Băișanu: ALDE este partidul liberalismului cum a fost lăsat de Brătieni și va asigura echilibrul politic și numirea viitorului guvern


Intră acum și în grupul de

ALDE Suceava și-a înregistrat, miercuri, candidaturile la Biroul Electoral Județean Suceava pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, fiind depuse liste complete atât la Camera Deputaților cât și la Senat.

alde-baisanu-7

Lista pentru Senat este deschisă de fostul vicepreședinte al CJ Suceava, Ilie Niță, iar cea de la Camera Deputaților, de deputatul Alexandru Băișanu, liderul județean al ALDE Suceava.

Băișanu a spus după depunerea listelor de candidați că speră că va fi o campanie electorală civilizată, corectă și cinstită.

El a cerut prefectului Constantin Harasim să nu mai facă greșelie făcute, intenționat sau neintenționat, la alegerile locale care au afectat votul acordat ALDE și și-a exprimat speranța că toate lucrurile se vor derula corect.

Băișanu a mai spus că ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, este partidul care va putea asigura echilibrul politic și numirea viitorului guvern.

„Ne aflăm în totală opoziție cu actualul PNL și îi rugăm pe adevărații liberali să nu voteze pe PDL-iști ci liberalismul așa cum a fost lăsat de Brătieni”, a declarat Băișanu.

El a menționat că pe listele ALDE Suceava sunt oameni competenți în meseriile pe care le practică, iar fiecare zonă a județului este reprezentată pe listele de candidați ai partidului.


Intră acum și în grupul de