BPJ al PSD Suceava a decis excluderea din partid a consilierului municipal Cristian Boberschi și a doi supleanți și a inițiat demersurile de excludere a fostului senator Neculai Bereanu


Intră acum și în grupul de

Biroul Permament Județean al PSD Suceava a decis, vineri, excluderea a trei membri ai organizației municipale, a declarat purtătorul de cuvânt al organizației județene, deputatul Alexandru Rădulescu.

 

El a spus că BPJ al PSD Suceava a decis excluderea din partid a consilierului local sucevean Cristian Boberschi, față de care organizația municipală decisese să i se ridice sprijinul politic.

Organizația municipală decisese, luni, ridicare sprijinului politic pentru Boberschi, pentru că nu a respectat decizii ale organizației, dar BPJ a decis excluderea.

Totodată, BPJ al PSD Suceava a confirmat deciziile luate de Biroul Permanent al organizației municipale Suceava de excludere a doi supleanți de pe lista PSD pentru Consiliul Local Suceava, respectiv a lui Dan Apetroaie și Dumitru Rusu pentru că nu s-au implicat în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Totodată, BPJ al PSD Suceava a propus Comitetului Executiv Județean al PSD Suceava excluderea din partid a fostului senator PSD de Suceava, Neculai Bereanu pentru că acesta ar fi acționat în campania electorală în favoarea ALDE.

Decizia BPJ al PSD Suceava urmează să fie discutată de CEx al PSD Suceava care poate propune Comitetului Executiv Național al PSD excluderea lui Bereanu din partid, acesta fiind membru al Consiliului Național al PSD. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de