Liderul PV Suceava: În loc să-l critice pe Goian, primarul Sucevei ar mai trebui să meargă pe jos să vadă cum arată orașul


Intră acum și în grupul de

Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriță, și-a exprimat, duminică, suprinderea că primarul Ion Lungu îl critică pe fostul internațional Dorin Goian și consideră că acesta ar trebui mai bine să circule pe jos prin oraș să vadă cum arată municipiul.

Astfel, într-un comunicat de presă semnat de președintele Partidului Verde filiala județeană Suceava, Dan Acibotăriță, se arată că mijloacele de transport în comun din municipiul Suceava au  pe exterior un aspect asemănător unui câmp agricol.

„Dacă te uiți la ele, la unele autobuze, sunt pline de pământ, poți să faci și puțină agricultură”, a menționat Acibotăriță.

El îi sugerează primarului Ion Lungu să facă plimbări pe jos prin municipiul Suceava pentru a vedea cum arată orașul.

„Prinde mai bine puțină mișcare, decât să-l critice pe dl. Goian. Dacă ne uităm ce a făcut pentru România și pentru români dl. Dorin Goian în raport cu realizările marca Lungu sunt diferențe enorme. Dl. Goian este o legendă a fotbalului românesc, iar dl. Lungu este doar un simplul primar, într-un municipiu de rangul doi, unde autobuzele circulă pline de noroi”, a concluzionat Acibotăriță.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că situația în care a ajuns echipa de fotbal Foresta este din cauza jucătorilor și a fostului președinte al clubului, Dorin Goian, arătând că municipalitatea a alocat cea mai mare parte din suma de 1,7 milioane de lei pentru susținerea activității de fotbal în municipiu.


Intră acum și în grupul de