Nechifor, după deschiderea Lunii Diasporei: E limpede că cei din diaspora nu prea sunt interesaţi de politică

Deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, a apreciat, după deschiderea Lunii Diasporei, marți, la Palatul Administrativ, că sucevenii din diaspora nu par prea interesați de politică.

„A început a două ediţie a lunii diasporei. Faţă de anul trecut, sunt câteva schimbări. În primul rând au schimbat sala, din 200 de locuri în sala Ştefan cel Mare în 60 de locuri în sala Bucovina. În al doilea rând, au micşorat prezidiul de la 6 la 4, şi l-au adus la acelaşi nivel cu publicul. În al treilea rând numărul de conducători de instituţii deconcentrate a fost mult mai mare anul trecut (prietenii ştiu de ce!). Şi nu în ultimul rând, densitatea a fost mai mică anul acesta, vreo 14 suceveni din diaspora cu tot cu copiii lor, vreo 35 de oficiali şi vreo 15 ziarişti”, a arată Nechifor într-o postare pe pagina sa de socializare.

El consideră că aceasta dovedește că sucevenii din diaspora nu sunt interesați de politică.

„E limpede că cei din diaspora nu prea sunt interesaţi de politică, în definitiv au venit acasă să îi vadă pe cei dragi”, susține Nechifor.

El consideră de remarcat faptul că pe site-ul Consiliului Judeţean Suceava, la secţiunea relaţia cu dispora sunt trei scrisori politice ale lui Gheorghe Flutur, „o malanca de la Cernăuţi, un schimb de experienţă în domeniul sănătăţii cu cei din Cernăuţi, alt schimb în domeniul educaţiei, tot cu cei din Cernăuţi, altul în domeniul reabilitării sociale şi psihice pentru copiii cu afecţiuni organice ale sistemului nervos, tot cu cei din Cernăuţi, câteva poze de la Aeroport şi multe şedinţe conduse de Gheorghe Flutur”.

„După luna diasporei urmează luna septembrie”, concluzionează Cătălin Nechifor.

loading...