Ioan Stan a cerut înlocuirea lui Nechifor din funcția de secretar al grupului parlamentar de prietenie cu Qatar. Nechifor: Noroc că nu fac parte din grupul interparlamentar Kmrzy, că mă trezeam scos și de acolo


Intră acum și în grupul de

Președintele Grupului Român al Uniunii Interparlamentare, senatorul PSD de Suceava Ioan Stan, președinte al organizației județene PSD Suceava, a cerut Birourilor Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului să modifice componența unor grupuri de prietenie parlamentară după ce parlamentari ai PSD au părăsit partidul.

Între propuneri se află și înlocuirea lui Cătălin Nechifor, fost președinte al PSD Suceava, actual deputat PSD, din funcția de secretar al grupului parlamentar de prietenie cu statul Qatar.

Nechifor a remarcat pe pagina sa de socializare că are noroc că nu face parte din din grupul interparlamentar Kmrzy pentru că ar fi fost scos și de acolo.

„Nu trebuie să fii expert să dai în bobi, pe principiul să nu uiți Darie sau în limbaj internațional „poliglod” from Sarah with love, azi m-au propus să mă zboare și din funcția din grupul de prietenie cu Qatar, unde eram „decât” secretar. Nu-i cu bănat, să nu creadă cineva că mă cramponam de funcții, mai ales că la cea de vicepreședinte al Comisiei de administrație publică din Camera Deputaților am anunțat că renunț, la pachet cu demisia din grupul PSD. Noroc că nu fac parte și din grupul intreparlamentar Kmrzy că mă trezeam scos și de acolo”, a comentat Nechifor situația. (N.B.)


Intră acum și în grupul de