Băișanu, la Realitatea TV, și-a exprimat îngrijorarea că situația din PSD ar putea duce la pierderea majorității parlamentare


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele ALDE deputatul de Suceava Alexandru Băișanu și-a exprimat, marți, la Realitatea TV, îngrijoarea privind păstrarea majorității parlamentare ca urmare a deciziilor de excludere din PSD a doi lideri, secretarul general al partidului, Marian Neacșu și vicepreședintele partidului Adrian Țuțuianu.

„Sunt membru ALDE, nu-mi prea place să comentez ce se întâmplă în alte partide, dar într-adevăr, așa cum spunea și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, există această îngrijorare”, a spus Băișanu.

El a spus că temerea este legată de faptul că parlamentarii exlcuși să aibă influență atât de mare în rândul parlamentarilor din județele lor  încât parlamentarii aceștia să debarce în altă zonă decât cea a guvernării.

Întrebat dacă există posibilitatea pierderii guvernării, liderul ALDE a spus: „Evident, există și această posibilitate. Domnul Dragnea ne spune că nu există”.

Pe o scară de la 1 la 5, Alexandru Băișanu a estimat că îngrijorarea sa este în jurul valorii 3.

Unul dintre invitați a lăsat să se înțeleagă că ALDE devine din ce în ce mai important la guvernare și a rugat pe Alexandru Băișanu să dea lecții PSD de politici sociale ținând cont că acesta predă această disciplină studenților săi. (T.B.)

 


Intră acum și în grupul de