PLUS Suceava: România se schimbă, iar noi toți suntem parte a schimbării. În municipiul Suceava avem un scor aproape egal cu cel al PNL lăsând în urmă PSD


Intră acum și în grupul de

Grupul de Inițiativă Județean PLUS Suceava a transmis un mesaj către cei care au votat Alianța 2020 USR PLUS în date  26 mai, către membrii PLUS Suceava, simpatizanți și voluntari.

„România se schimbă, iar noi toți suntem parte a schimbării. În județul Suceava, rezultatele parțiale arată că Alianța USR PLUS a obținut 14,34% iar în municipiul Suceava 24,17%, un scor aproape egal cu cel al PNL, care a obținut 24,70%. Noi, sucevenii știm ce înseamnă să fii la egalitate cu PNL în Suceava, lăsând în urmă PSD. E un rezultat extraordinar pentru un partid atât de tânăr! Suntem în plin proces de organizare și constituire a filialei județene și deja ne lăudăm că suntem la egalitate cu un partid de talia PNL-ului”, se arată în comunicat.

PLUS Suceava consideră că fără efortul și energia celor care au votat Alianța 2020 nu s-ar fi ajuns în acest punct.

„Fără susținerea și implicarea voastră, a membrilor și simpatizanților PLUS, nu am fi zâmbit azi atât de larg. Fără încrederea voastră, a fiecarui sucevean care ne-a votat, nu am fi obținut acest procent în alegeri. Fără orele voastre de oboseală, dragi delegați în secțiile de votare, voturile noastre nu ar fi fost securizate. Fără mesajele voastre de susținere și fără urările voastre venite din inimă, dragi simpatizanți, drumul nostru ar fi fost mai greu. Fiecăruia în parte, le spunem: Mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi și pentru România! Cu tine schimbăm țara, schimbăm Suceava. Ai încredere în noi și mai departe, abia am început schimbarea. Te încurajăm să te implici mai mult, să ai și tu satisfacția pe care o avem și noi, aceea că munca și efortul nostru sunt așa de frumos răsplătite! Iată că am ajuns departe fără hoție, cu oameni noi în politică. Și vom ajunge și mai departe! Datorită ție, membru și simpatizant PLUS sau simplu alegător al listei noastre de candidați”, se arată în comunicat.

Totodată, PLUS Suceava transmite un mesaj de mulțumire și comunității mediului de afaceri sucevean, pentru suportul arătat echipei formațiunii și pentru încrederea în inițiativele acestora.

„ Avem în plan să colaborăm mai strâns cu oamenii de afaceri locali, să-i angrenăm în acțiunile noastre viitoare, să dezbatem teme de interes și să colaborăm în realizarea viitoarelor proiecte. Ne dorim să vă avem alături și să ne implicăm împreună în schimbarea Sucevei. Vă invităm să muncim și să avem succes împreună! Fără hoție ajungem departe! Și iată că am făcut primul pas!”, a transmis echipa Grupului de Inițiativă Județean PLUS Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de