Adrian Botezatu demisionează din funcţia de purtător de cuvânt al PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene Suceava a PNL, politologul Adrian Botezatu, şi-a dat vineri demisia din funcţie motivând că face acest lucru din cauza diferenţelor care există între el şi conducerea interimară actuală a PNL. Botezatu a declarat vineri, la puţin timp după terminarea conferinţei de presă a liderilor judeţeni, că nu mai există posibilitatea colaborării dintre el şi conducerea PNL şi că acest lucru se datorează diferenţelor în ce priveşte strategiile de comunicare pe care le au în vedere ambele „tabere”.

Botezatu a refuzat să facă mai multe comentarii cu privire la demisia sa, însă gestul poate fi pus pe seama faptului că preşedintele interimar al PNL, Philip Rozopol, a început vineri o campanie prin care cerea limitarea activităţii în Bazarul Suceava şi introducerea unor sisteme serioase de monitorizare a activităţilor economice de acolo.

Politologul sucevean este de puţină vreme membru al PNL Suceava şi a devenit purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene în urmă cu mai bine de o săptămână, când a fost schimbată pentru a treia oară conducerea interimară a organizaţiei.


Intră acum și în grupul de