Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, confirmă că premierul Viorica Dăncilă va fi miercuri și joi la Suceava. Ea va fi însoțită de viceprim-miniștrii Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, și Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne


Intră acum și în grupul de

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a confirmat, luni seara, informațiile prezentate de News Bucovina, că premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită, miercuri și joi, în județul Suceava.

Potrivit senatorului Ioan Stan, va fi însoțită de viceprim-ministrul Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe, și de viceprim-ministrul Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne.

Liderul PSD Suceava a menționat că la București s-a desfășurat, luni, ședința Comitetului Executiv Național al PSD în care s-au discutat cu prioritate aspecte legate de alianța parlamentară și guvernamentală PSD-ALDE.

El arată că cei prezenți, în urma discuției și cu partenerii ALDE, au decis menținerea alianței atât la nivel parlamentar cât și la nivel guvernamental.

„Această alianță s-a manifestat unitar și în cadrul ședinței de Guvern, ce a avut loc în aceeași zi, în care s-a adoptat rectificarea bugetară. Doamna Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, a evidențiat faptul că această rectificare bugetară este pozitivă, asigură sumele necesare pentru proiectele asumate de guvernarea PSD-ALDE, pentru continuarea investițiilor în domeniile prioritare și pentru plata salariilor, pensiilor și indemnizațiilor sociale”, susține Ioan Stan.

Totodată, senatorul menționează că Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, a dat asigurări că zvonul lansat în spațiul public de un anumit parlamentar ALDE referitor la o presupusă „gaură în bugetul public” este total nefondat și a menționat că ar fi bine ca astfel de ieșiri publice care urmăresc doar promovarea personală să lipsească din modul de manifestare a membrilor alianței.

În ceea ce privește colaborarea cu Pro România s-a decis încetarea oricăror negocieri în condițiile în care se constată că reprezentanții acestui partid nu doresc o implicare reală în rezolvarea problemelor țării ci doar o subliniere a propriei prezențe în spațiul public.

Potrivit surselor News Bucovina, premierul Viorica Dăncilă, președinte al PSD, va participa, miercuri, la Fălticeni, la o ședință a Comitetului Executiv Județean al PSD Suceava, iar joi va participa la slujbele religioase de la Putna și, probabil, Cacica, cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. De la Suceava, premierul ar urma să meargă în județul Botoșani.(T.B.)


Intră acum și în grupul de