Cătălin Nechifor: România are șansa la un restart dacă Mircea Diaconu este ales președintele României. Trebuie să ajungă președinte un om dintre oameni și nu unul care meșteșugește vorbe frumoase


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele pentru administrație al Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a anunțat, vineri, că a început campania de strângere de semnături pentru candidatul independent Mircea Diaconu, care este susținut de Pro România și a apreciat că acesta este candidatul care poate să dea șansa unui restart României.

Nechifor a spus într-o conferință de presă că apariția unui candidat independent era un proiect așteptat de români și consideră că Mircea Diaconu este deja un candidat redutabil din moment ce imediat după anunțul candidaturii acestuia a fost lansate atacuri asupra sa chiar de persoane care ar fi trebuit să tacă pentru că sunt responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimii 30 de ani în țară.

Liderul Pro România a subliniat că Mircea Diaconu nu este membru de partid, nu este candidatul Pro România, partid care doar îi oferă logistica necesară și a arătat că acesta este un actor foarte bun, a fost deputat în Parlamentul European cu un mandat foarte decent și că are și experiență în administrație.

El a arătat că în cursă sunt acum mai mulți candidați care afișează aroganță și dispreț, care sunt pilotați din spate de diverse grupuri de interese, în timp ce Mircea Diaconu este un candidat incomod pentru că nu are nicio reținere și nicio constrângere să spună ceea ce gândește că vrea să facă.

„La Mircea Diaconu nu e doar un rol, este rolul vieții lui, rol care să dea șansa României la un restart”, a spus Cătălin Nechifor.

Deputatul Pro România a mai declarat că a constatat că lansarea candidaturii lui Diaconu a produs „un cutremur” în viața politică românească mai ales că este un candidat liber și care transmite cetățenilor să nu se mai îndrepte spre conducători care doresc să-și depășească atribuțiile constituționale.

„Trebuie să ajungă președinte un om dintre oameni și nu unul care meșteșugește vorbe frumoase”, a spus Cătălin Nechifor care crede că Mircea Diaconu are șanse să ajungă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale cu Klaus Iohannis mai ales că ceilalți competitori cu șase de turul al doilea, Viorica Dăncilă și Dan Barna, simt o foarte mare presiune și fac greșeli.

Liderul Pro România crede că la aceste alegeri prezidențiale va conta fiecare vot pentru că scorurile candidaților principali vor fi sensibil egale.


Intră acum și în grupul de