Președintele PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, ia în derâdere ultimele acțiuni din Parlament făcute de deputatul Alexandru Băișanu: Toată această mascaradă pentru un partid de 4 la sută


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a luat în derâdere acțiunile din ultimele zile ale deputatului de Suceava Alexandru Băișanu care a demisionat din grupul ALDE alături de alți patru deputați aleși pe lista ALDE și intenționează să înființeze un al grup parlamentar „România dreaptă. România în picioare” arâtând că dorește curățarea partidului de anumite persoane care au făcut rău ALDE.

Dan Ioan Cușnir a ținut să comenteze aceste evoluții politice din Parlament ale deputatului sucevean.

„Alexandru Băișanu se crede un fel de vaccin. Adică vrea să ne facă să credem că el este ca virusul care vrea să lupte împotriva virușilor sau ca un puroi care vrea să lupte pentru curățirea unui organism de puroi. Nu ne așteptam la atâta dăruire pentru un partid curat, în folosul națiunii bineînțeles. Și toată această mascaradă pentru un partid de 4% la nivel național pe care vrea să îl curețe Băișanu care în Suceava are 3% după rotunjirea pozitivă. Tulburător”, a scris Dan Ioan Cușnir.

Pe de altă parte situația din ALDE a fost comentată și de președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a apreciat că sunt trei organizaţii „rebele” şi nu vor să recunoască decizia forului statutar arătând că aceste organizații sunt Prahova, Dolj și Timiș.

„Destructurarea partidului este obiectivul doamnei Dăncilă şi a cozilor de topor din ALDE, Meleşcanu, Gavrilescu, Cupă şi Băişanu. Dar nu vor reuşi. (…) Nu îmi face plăcere că avem o pierdere, o hemoragie, dar asta este. După cum vedeţi, nu mi-e teamă. (…) Să nu creadă că cedez la şantaj. Dacă vor să facă şantaj cu mine, o să aibă exact poziţia contrară. (…) Eu nu văd Guvernul Dăncilă dincolo de 31 decembrie în funcţiune”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la Realitatea TV.


Intră acum și în grupul de