Acasă Politica Corjuc a bătut palma cu locuitorii cartierului George Enescu

Corjuc a bătut palma cu locuitorii cartierului George Enescu


Intră acum și în grupul de

La sfârşitul săptămânii trecute, candidatul PSD Suceava pentru alegerile europarlamentare, Ioan Corjuc, s-a aflat în mijlocul cetăţenilor din cartierul George Enescu pentru a-şi prezenta oferta electorală şi pentru a afla direct de la aceştia care le sunt aşteptările legate de alegerile europarlamentare.

Ioan Corjuc a fost însoţit de peste 100 de membri ai organizaţiei de tineret a PSD, dar şi de preşedintele Organizaţiei Municipale, Virginel Iordache, consilieri locali şi judeteni PSD, precum şi de întreg staff-ul de campanie.



“Mă bucur că lucrurile sunt în grafic la jumătatea campaniei electorale şi că pe unde mergem cetăţenii ne privesc cu simpatie, fapt care ma face să cred în scorul bun electoral pe care PSD îl va obţine la Suceava. Am spus la începutul campaniei că aceasta va fi una directă, la cetăţean, de jos în sus şi se pare că nu am greşit deloc, acest gen de campanie potrivindu-se perfect cu profilul nostru politic, social democrat, de a fi mereu alături de cetăţeni şi de a identifica împreună soluţii la problemele pe care aceştia le ridică”, a declarat Ioan Corjuc.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version