Theodor Paleologu: PSD este un partid acaparat de o clică teleghidată în continuare din închisoare de Liviu Dragnea. Membrii onești din PSD trebuie să-și pună problema asta pentru că avem nevoie de o stângă puternică//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Candidatul PMP la Președinția României, Theodor Paleologu, a declarat la Subiectul Zilei de la News Bucovina că PSD ar merita să se desființeze.

„Există în legea partidelor un articol care vorbește despre desființarea partidelor prin decizie judecătorească. Mi se pare că PSD a trecut anumite linii roșii în ultimii ani. Mai mult, am impresia că PSD are nevoie de un cartonaș galben. Cel puțin de un cartonaș galben. Ceea ce au făcut în ultimii ani depășește orice limită”, a spus Paleologu.

El a apreciat că PSD „e un partid care a fost acaparat de un grup infracțional în frunte cu Dragnea, susținut de doamna Dăncilă, de Carmen Dan, de alte persoane de genul acesta”.

„E un partid acaparat de o clică funestă, absolut nefastă pentru România”, a spus Paleologu.

El consideră că cei din PSD ar trebui să se uite în legea partidelor politice pentru că ce au făcut este descris acolo la motivele pentru o eventuală desființare a unui partid.

„Ce spun acum e un avertisment. Eu cred că România are nevoie de o stângă democratică. Categoric avem nevoie de o stângă democratică. Eu consider că membrii onești din PSD trebuie să-și pună problema asta. Avem nevoie de un partid social-democrat, dar care să fie democrat. Nu de un PSD acaparat de o clică teleghidată în continuare din închisoare de către Liviu Dragnea”, a spus Paleologu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de