Doi muncitori care lucrau la construcția unei pensiuni în Voroneț au vândut direct din șantier panouri de cofraj unui bărbat din Frasin. Cazul a fost sesizat Poliției de șeful de șantier


Intră acum și în grupul de

Doi angajați ai unei firme care construiește o pensiune în Voroneț au vândut din șantier panouri pentru cofraj unui bărbat din Frasin, situația fiind sesizată sâmbătă seara de șeful de șantier.

Astfel, șeful de șantier, un bărbat din județul Tulcea, a sesizat sâmbătă seara Poliția că au fost furate mai multe bunuri din incinta unui şantier de pe strada Voroneţ, din oraşul Gura Humorului.

Polițiștii au constatat că reclamantul îndeplineşte atribuţiile de şef de şantier în oraşul Gura Humorului, str. Voroneţ la construcţia unei pensiuni, iar muncitorii care lucrează la construcţia acestei pensiuni sunt cazaţi în incinta şantierului.

Sâmbătă seara mai mulţi angajaţi au surprins pe stradă, în dreptul intrării în şantier, două persoane care încărcau într-un autoturism Volkswagen Caddy mai multe panouri pentru cofraj, iar cei doi au plecat cu autoturismul de la faţa locului când au fost reperați.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că doi angajaţi ai societăţii, un bărbat de 62 de ani și unul de 37 de ani, ambii din județul Tulcea au vândut aceste panouri unui bărbat de 24 ani, din orașul Frasin, iar acesta a fost prezent la faţa locului şi a încărcat o parte din panouri în autoturism.

Șeful de șantier a estimat că s-au furat aproximativ 10 panouri de cofraj în valoare de 750 lei, în acest caz fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de