„PNL-Victorie!” și „Iohannis!” s-a scandat la PNL Suceava după aflarea rezultatelor exit-poll la alegerile prezidențiale. Flutur: Victorie pentru România. Victorie pentru Klaus Iohannis


Intră acum și în grupul de

Anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor de la alegerile prezidențiale a fost un prilej de bucurie pentru liderii liberali suceveni care au explodat de fericire după ce au urmărit prezentarea acestora la televiziuni.

Primarul Ion Lungu a strigat „PNL-Victorie!”, iar liderii liberali au aplaudat și au scandat „Iohannis!”

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că rezultatul alegerilor reprezintă o victorie pentru țară.

„Victorie pentru România. Victorie pentru Klaus Iohannis. Așa cum văd eu lucrurile după exit-poll-urile este o mare victorie pentru Klaus Iohannis, cu peste 40 la sută, cu 42 la sută după voturile din diaspora”, a spus Flutur.

„Am început, luni, săptămâna foarte bine, când a trecut guvernul liberal. O închidem astăzi foarte bine cu candidatul nostru pe locul 1 care are voturi mai multe decât Barna și Dăncilă la un loc”, a continuat liderul liberal.

Emoții cât casa la Sediul PNL Suceava, se anunță rezultatele la exit – poll

Gepostet von NewsBucovina.ro am Sonntag, 10. November 2019

El a spus că de la europarlamentare când PNL a obținut 27 la sută, a făcut acum cu Klaus Iohannis 42 la sută, iar PSD cu Viorica Dăncilă de la 23-24 la sută se duce la 22 la sută, iar USR scade de la 24 la 16 la sută, ceea ce înseamnă că un singur partid și candidatul lui a câștigat clar aceste alegeri, respectiv PNL și Klaus Iohannis.

„Față de 2014, Klaus Iohannis are peste 3,5 milioane de voturi, în 2014 a avut 2,08 milioane de voturi, o creștere cu peste 1,5 milioane de voturi”, a spus Flutur care a menționat că așteaptă ca la Suceava să aibă suprize plăcute, cu vot peste 50 la sută pentru Klaus Iohannis.

El a felicitat „echipa minunată” de la Suceava, Ioan Bălan, Ion Lungu, Lucian Harșovschi și celorlalți membri de partid.

La alegerile prezidențiale au votat 259.638 de alegători din județul Suceava, reprezentând 43,01 la sută din electorii înscriși în listele electorale permanente.


Intră acum și în grupul de