Alexandru Baişanu explică trădarea lui Gheorghe Coroamă


Intră acum și în grupul de

„Parlamentarul Gheorghe Coroamă a vrut să preia conducerea organizaţiei judeţene a PNL Suceava, iar în momentul în care a văzut că jocurile nu îi ies a trecut la PD-L”, a declarat preşedintele interimar al organiaţiei judeţene Suceava a PNL, fostul prefect Ştefan Alexandru Băişanu.
El a făcut declaraţia la scurt timp după ce deputatul Gheorghe Coroamă a părăsit PNL şi s-a înscris în PD-L, în cursul zilei de joi. Liderul PNL este de părere că „liberalii autentici rămân în PNL Suceava” şi a ţinut să sublinieze că această organizaţie va fi reconstruită şi va atinge în scurt timp performanţele singurului partid de dreapta care a modernizat România.

„Acest gest politic scoate de fapt în evidenţă disperarea lui Gheorghe Flutur faţă de venirea mea în fruntea PNL Suceava şi constituirea unui Birou Judeţean din care să nu facă parte oameni cu vocaţie de trădători”, a spus Băişanu.

Biroul Permanent Naţional al PNL a decis, luni, numirea în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei PNL Suceava a fostului prefect Alexandru Ştefan Băişanu iar vineri va avea loc prima şedinţă a noului Birou Permanent Judeţean Interimar. “Începem reconstrucţia PNL de la zero. Vom aduce membri noi, cu adevărat valoroşi, cu convingeri liberale, neşantajabili, care să facă cinste comunităţii de unde provin”, a conchis Băişanu.


Intră acum și în grupul de