PREMIERĂ: Candidatul PLUS la Primăria Suceava „și-a scos” adeverință că nu a fost și nu este membru PSD


Intră acum și în grupul de

Candidatul PLUS pentru funcția de primar al Sucevei, Beniamin Atodiresei, a recurs la un gest în premieră și a obținut adeverință că nu este și nu a fost membru al PSD.

Beniamin Atodiresei a explicat la Subiectul Zilei de la News Bucovina că în anul 2015 a participat la implementarea unui proiect alături de Radu Rey la Vatra Dornei privind extensia unui institut al Academiei Române, iar în 2016 a fost contactat de PSD Vatra Dornei pentru a oferi expertiză tehnică în ceea ce privește urbanismul, planul de mobilitate, planul de urbanism general.

„Era o colaborare strict profesională pentru un an de zile”, a spus Atodiresei.

El a explicat că a fost inclus pe listele PSD pe poziția 3, în condițiile în care venea pur profesional și că s-a oprit în momentul când a trebuit să fie membru de partid.

Beniamin Atodiresei (PLUS Suceava) – vrea sa castige Primaria Sucevei

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 22. Januar 2020

„Veneam dintr-o poziție tehnică pe o zonă tehnică aplicată, arhitectură și urbanism.Asta a fost toată relația cu PSD. Nu am fost membru PSD. În momentul când trebuia să fiu validat, trebuia să semnez o adeziune. Nu am făcut-o”, a spus Atodiresei.

El a precizat că la vremea respectivă era guvernarea Cioloș, tehnocrată, susținută de toate partidele și considera că poziția sa tehnică poate să fie folosită la fel, dar că atunci când a fost nevoie de înscrierea în PSD nu a făcut-o.

Beniamin Atodiresei a menționat că ulterior s-a deschis Platforma România 100 care avea domenii de activitate foarte bine definite în care se putea regăsi ca arhitect pe zona de turism, pe zona de planificare teritorială, pe urbanism, pe calitatea vieții, pe calitatea locuirii.

„M-am regăsit în tipul acela de activitate, mai ales că România 100 era o platformă civică ce punea la dispoziția oamenilor posibilitatea să te exprimi și să vii cu niște politici pe domeniul respectiv”, a spus Atodiresei.

El a precizat că ulterior s-a înființat partidul PLUS și că a trecut de la platformă la partid.


Intră acum și în grupul de