Primarii din Crucea, Cornu Luncii şi Horodniceni au trecut în tabăra lui Gheorghe Flutur, ca simpatizanţi


Intră acum și în grupul de

Grupul primarilor PNL care simpatizează cu PD-L şi cu liderul judeţean al acestui partid, Gheorghe Flutur, s-a mărit joi cu încă trei persoane. Este vorba despre primarii comunelor Crucea, Dorin Rusu, Horodniceni, Neculai Florea şi cel din Cornu Luncii, Petru Vodă. Cei trei au fost prezenţi la Câmpulung Moldovenesc la şedinţa Biroului Politic Permanent Judeţean al PD-L, unde au fost prezentaţi „colegilor” de partid, ei urmând a avea statutul de inivitaţi permanenţi în organizaţiile locale ale PD-L, dar vor rămâne, în cazul în care nu se va decide altfel, membri ai PNL, partid din partea căruia au ajuns primari.

Gestul celor trei survine la mai bine de o săptămână după ce deputatul George Coroamă a anunţat că a trecut la PD-L, alături de primarul din Câmpulung Moldovenesc, Constantin Gabriel Şerban. Acesta din urmă a şi fost numit de către preşedintele Gheorghe Flutur drept liderul „primarilor simpatizanţi ai PD-L”.

Şedinţa de la Câmpulung – momentul 0 pentru relansarea oraşului de la poalele Rarăului

Chiar dacă Biroul Politic Judeţean al PD-L nu era în formulă completă, o parte dintre membrii săi importanţi fiind plecaţi în concedii sau cu alte activităţi prin Bucureşti, acesta a decis că pentru oraşul Câmpulung Moldovenesc se impune o altă abordare în ce priveşte administraţia locală şi mai ales în ce priveşte susţinerea de care se va bucura de al nivelul conducerii Consiliului Judeţean Suceava. Flutur, care este preşedintele CJ, a spus chiar că „un moment zero de la care putem începe o relansare pentru oraş va fi, chiar aici, astăzi”.

De altfel, situaţia în care se află oraşul a fost dezbătută şi săptămâna trecută la Suceava de către liderii democrat-liberali care speră să găsească cât mai curând o soluţie viabilă pentru remodelarea oraşului şi transformarea lui într-o veritabilă staţiune turistică.


Intră acum și în grupul de