Nechifor, despre cum se vede de la București situația din Suceava: E teoria Centrului imaculat. La București sunt oamenii serioși care își fac datoria, iar în județe sunt niște nemernici și nenorociți care fac prostii//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, joi, la Subiectul Zilei, că autoritățile centrale aplică în cazul Sucevei teoria Centrului imaculat.

„Povestea că și-au luat decorația înapoi și se spală toți pe mâini nu ne ajută. Eu cred că vor să arate cu degetul la Suceava”, a spus Nechifor.

El a explicat că aceasta e teoria centrului imaculat.

„E teoria veche cu Centrul imaculat: La București suntem oameni serioși și ne facem datoria, iar în teritoriu sunt niște prăpădiți, niște nemernici, niște nenorociți, care fac prostii”, a spus deputatul.

El a arătat că este sigur că la Suceava a fost un accident epidemiologic generat de capacitatea foarte redusă de testare a persoanelor suspecte de infecție.

”Ai 701 cazuri în câteva zile și cine știe câți or mai fi fără simptome sau bolnavi pe acasă pentru că nu sunt puse în funcțiune acele aparate RT-PCR”, a spus Nechifor.

El a adăugat că sute de probe de la personalul medical au fost trimise de peste o săptămână pentru testare și nici până acum nu au venit rezultatele de la centrul regional din Iași.

Nechifor a spus în intervenția sa că inclusiv carantinarea municipiului Suceava a fost o măsură pentru a se apăra cei de la centru de suceveni.

„Această formă de carantină au dat-o ca să se protejeze ei, ca nu cumva, noi, din Suceava, să fugim cu bocceluța pe scări spre București sau spre altceva. Tot pentru ei au gândit-o. Nu pentru noi”, a spus Nechifor.


Intră acum și în grupul de